Notícies del 28 de març de 2009

XAVIER RUBIÓ CAMPIÓ DEL PROMOCIÓ GIRONÍ “B” I ADRIÀ SABATER SOTS-CAMPIO DEL “A”

xavier-rubio

Excel•lent temporada la que han firmat aquests dos joves palistes del CTT Olot. En un Promoció gironí en que hi han pres part més de 110 jugadors al llarg de les diferents fases jugades, el jugador benjamí Xavier Rubió ha pujat al caixó més alt del podi, demostrant una gran regularitat al llarg de tota la competició i guanyant en dos de les fases. Alguns entrenadors d’altres clubs han destacat el seu joc d’atac i de continuar la seva progressió, de ben segur que ens farà gaudir de valent (A la foto el jove campió).

L’ Adrià Sabater, malgrat no imposar-se en cap de les fases, sí que ha mantingut una bona regularitat, i a més un bon joc, que el ha portat a aquest destacat segon lloc final. La guanyadora del Promoció “A” ha estat intractable guanyant totes les fases disputades.
Aquest passat diumenge es va celebrar l’ultima fase i l’entrenador olotí Dani Pons va voler destacar-ne la progressió general que han experimentat els més joves. A banda dels dos jugadors premiats hi participaren Alex Serratosa, Gerard Planella que va oferir un bon joc i millora tècnica, Ivan Garcia que debutava, Joel Martínez, David Pijoan, Oriol Puigmal i Marc Casado.

Feu un comentari