4 comentaris a “Eduard Escamilla, Campió d’Espanya Veterà !!!!!”

 1. Uaaau, genial!! Un vídeo i tot!!

  Amb el permís d’en Francesc l’inclouré al meu blog, míser blog…

  Per cert, te’l vas fer tu el vídeo, Edu?

  Fins aviat!

 2. Hola:
  El video i les fotografies les va fer una persona d’un club de Canàries, i les va posar al link que va comentar en Xevi. És una pàgina molt currada de material video i fotogràfic.
  Salut i visca el Barça també
  Eduard

 3. Una passada el video de l’Edu i un gran redord familiar i esportiu, per molt anys.
  Les més sinceres felicitacions per tots els integrants del C.T.T.OLOT, que varen desplaçar-se a Vilablareix en motiu de la cel.lebració del Open Primavera d’aquesta ciutat, tant pels que varen aconseguir acabar campions, com pels que varen competir amb la màxima il.lusió per quedar-hi.
  Bé, s’està acabant la temporada, però encara ens queda molta feina per fer, i espero comptar a tots vosaltres, per fer que les coses surtin com cal.
  En primer lloc, cal que tots els jugadors del nostre club, es guardin el cap de setmana del 30 i 31 de maig, ja que es fan les finals territorials de totes les categories i en totes les modalitats ( Equips, Individuals i Dobles ), espero que tothom hi participi i tornem a ser el club que hi aporta més gent, properament els diferents responsables d’aquesta competició, es posaran en contacte amb vosaltres per confirmar la participació. També us necessitarem, per fer tascas d’arbitratge i per ajudar-nos a montar i desmontar el material necessari amb motiu de l’organització del Top Benjamí – Aleví i la final del Horitzó Català, que anirà a càrrec del C.T.T.OLOT el proper cap de setmana 13 i 14 de juny, també els responsables d’aquest esdeveniment es posaran en contacte amb vosaltres i esperem poder comptar amb la vostra col.laboració. Per últim i molt important també, és la cel.lebració del ja tradicional dinar de fi de temporada i la reunió de pares, per poder repassar com ha funcionat aquesta temporada i començar a posar fil a l’agulla per la que ve. Igualment ja contactarem amb vosaltres, per confirmar la vostra assistència, però cal guardar-se el diumenge 21 de juny, que si Déu vol ens trobarem a les 12 h. del matí, al restaurant la Deu ( ens encantaria que vingués tothom ), el preu del menú es de 15€ ( amanida, canelons ó patates de la Deu, pollastre, postres, pa, vi i café ). Ja em sap greu, de donar-vos tanta feina, però hem de fer un últim esforç, per arrodonir una temporada brillant.
  Gràcies per formar part d’aquesta – com dic sempre -, gran i benavinguda familia que és el Club Tennis Taula Olot.

  Enric Llagostera i Fajeda
  President del C.T.T. OLOT

Feu un comentari