Notícies del 12 de maig de 2009

JOSEP Mª GOMEZ CAMPIO DEL OPEN VILABLAREIX ABSOLUT supera a Jordi Masaló en una espectacular semifinal. Xavier Rubió campió benjamí i Alex Serratosa sots-campió aleví

El passat dissabte dia 9 de maig, va tenir lloc a Vilablareix dins els actes de la Festa de la població el ja clàsic Open de Vilablareix. Al matí es van jugar les categories de base i a la tarda el Absolut. En la màxima categoria l’ Olot hi va desplaçar els jugadors sèniors Marc Costa, Dani Pons, Jordi Masaló i Josep Mª Gòmez. Els dos primers van tenir la mala sort de quedar enquadrats en el mateix grup, en el que es va produir un triple empat, la qual cosa va deixar en Marc Costa eliminat. Dani Pons es va classificar pel quadre final, on va quedar eliminat a 1/8 per Marta Alech. Per la seva part Masaló i Gomez, que van quedar primers de grup, es van classificar directament per quarts, eliminatòria que varen superar sense grans problemes. Les semis van deparar un duel entre els dos jugadors del CTT Olot, amb la qual cosa asseguravem presència a la final, però per l’altra banda, tots dos eren seriosos aspirants al triomf final, tal com ho varen demostrar, en una semifinal d’una gran qualitat tècnica i plena d’emoció. Masaló es va avançar, guanyant els dos primers sets amb un joc de gran espectacularitat, però la perseverància de Gomez el va portar a empatar l’enfrontament, i a superar el seu company de club en un emocionant cinquè set. En el transcurs d’aquest enfrontament, el públic assistent va aplaudir amb força i entusiasme el joc desplegat pels dos jugadors, fins i tot l’àrbitre es va sumar a aplaudir alguna jugada en concret. Josep Mª Gòmez es va desfer a la final del jugador del Bàscara Josep Alech per 3-1.

Els jugadors de base, també feren disfrutar de valent l’entrenador olotí, en aquesta ocasió Dani Pons, i així el benjamí Xavier Rubió va desenvolupar el seu característic joc d’atac de principi a fi, i això el va portar a guanyar el torneig, amb una certa comoditat. Aquest jugador que fa uns dies va ser el guanyador del Horitzó “B” gironí, està demostrant una gran progressió. En aquesta mateixa categoria, el seu company de club Gerard Planella, va jugar bé la fase de grups, i va quedar eliminat a quarts de final.

En alevins, la representació olotina estava formada per Adrià Llop i Alex Serratosa. Els dos van jugar a un excel·lent nivell en la fase de grups. Alex Serratosa va anar passant eliminatòries, amb el seu joc de control i atac, fins a plantar-se a la final, on va començar dominant, però va perdre davant Sergi Artacho del FD Cassanenc. Aquest jugador havia eliminat a semifinals a Adrià Llop, en un encontre que Llop va saber remontar per empatar a 2, jugant a un alt nivell, desenvolupant un bon joc d’atac, que no va ser suficient per passar l’eliminatòria.

Ja en infantils Adrià Sabater va quedar eliminat a quarts després de fer un bon joc en la fase de grups. El va eliminar Busquets del FD Cassanenc, en un partit molt igualat. Aquest enfrontament ja és un clàssic en diverses competicions.

Feu un comentari