Notícies del 2 de juny de 2009

ENRIC LLAGOSTERA EN INDIVIDUAL VETERANS, TOR-TERRICABRAS EN DOBLES SENIORS I L’EQUIP DE VETERANS PUGEN AL ESGLAÓ MÉS ALT DEL PODI ALS CAMPIONATS PROVINCIALS DE TENNIS TAULA

El passat cap de setmana, es van celebrar a Bàscara els Campionats Provincials en totes les seves categories i modalitats. Va ser una gran festa del tennis taula gironí. L’Olot que hi prenia part amb una important quantitat de palistes, va assaborir diferents èxits que a continuació relacionarem.

Seniors:

En la categoria sènior hi havia una participació de gran qualitat, amb diferents jugadors que han jugat a les màximes categories del tennis taula estatal, i això es va traduir amb un gran espectacle, amb enfrontaments d’un alt nivell tècnic i professional. L’Olot hi era present amb 4 equips, i a 1/8 de final ja va veure un enfrontament entre olotins. La parella Masaló-Gomez va imposar-se a Tor-Dani Pons després d’un partit molt igualat, que es va jugar durant més de dues hores. En aquesta ronda també va acabar derrotat l’equip format per Marc Costa-Joan Toledo. A quarts de final s’acabava el recorregut de Masaló-Gomez, que van pedre davant el Bàscara format pels germans Alech. Merescut 3er lloc final per Terricabras-Aniol Sellas, després de superar els seus rivals a 1/16 i 1/8 per 3-1 i perdre a semis pel mateix resultat davant un Bàscara que formava amb un nigerià (Titus Omotara) jugador amb amplia experiència a Superdivisió.

La parella Tor-Terricabras van guanyar el campionat en la modalitat de dobles, després de eliminar les parelles olotines Masaló-Dani Pons i Marc Costa-Aniol Sellas, plantar-se a la final davant la parella de Bàscara formada per dos exjugadors de Superdivisió (Carles Font-Oscar Gallego) i guanyar-los exhibint un tennis taula mixte, defensiu i atacant, de moltíssima qualitat.

En individuals Joan Toledo va caure eliminat a 1/16, i a 1/8 acabava el recorregut per Marc Costa, Dani Pons, Masaló (davant el futur campió) i Aniol Sellas davant el seu company Tor. A 1/4 quedava eliminat Josep Mª Gomez, i Tor i Terricabras passaven a semis, amb un duel entre ells, el que assegurava presència olotina a la final. Mesrescut tercer lloc final per Jordi Tor que no va poder amb el seu company. Terricabras s’enfrontava a la final a Oscar Gallego, jugador de Divisió d’Honor del CTT Bàscara, en una final que serà recordada molt de temps, donat que el Pavelló es va paralitzar per seguir aquest enfrontament, on el jugador del CTT Olot va tenir les seves oportunitats, especialment si el primer set (16-14) cau de la seva banda. Al final tot el Pavelló d’empeus aplaudint els dos jugadors. Per tant excel·lent sots-campionat per Jordi Terricabras.

Veterans:

Un any més l’incombustible Enric Llagostera aconseguia el campionat en individuals, al imposar-se a la final al jugador del Campllong Valenti Palat, i després de deixar eliminats en el camí cap a la final els seus companys Xavier Sellas i Emili Bonfill. Aquests tres jugadors quedaven campions provincials per equips guanyant al Campllong per 3-0. En la modalitat de dobles la parella Llagostera-Sellas va quedar en 3er lloc, al quedar eliminats a semis per la parella del Campllong, Sais-Palat.

Alevins i Benjamins:

En ambdues categories idèntics resultats. 3er lloc per equips i en dobles aconseguits per Llop-Serratosa en alevins i per X.Rubió-G.Planella en benjamins, en uns campionats on cap d’ells va passar de quarts de final en la prova d’individuals. L’equip format pels germans Verdaguer va caure a quarts de final. En alevins també varen participar Jaume Mora i Samuel Domingo i en benjamins Arnau Roca i Oriol Puigmal.

Al final de la competició es va fer entrega l’entrega de premis dels Campionats, així com de les restants competicions dutes a terme durant la temporada. Així Xavier Rubió va recollir la copa de primer classificat del Promoció “B” reservat als més petits i Adrià Sabater el segon classificat del Promoció “A”.

FINAL DEL TORNEIG HORITZO INFANTIL A BARCELONA

Aquest Torneig el juguen els 10 primers classificats després de disputar les sis fases de que consta el Horitzó, i Adrià Sabater hi tenia dret com a sisé millor jugador. La competició es va desenvolupar en dos grups de 5 jugadors, on el millor de cada grup juga la final. A l’Adrià Sabater li va faltar una miqueta de sort, donat que va guanyar un partit i en va perdre tres, però tots per un ajustat 3-2, entre ells el del guanyador final del Torneig. Per tant felicitats per aquest jugador.

Feu un comentari