Notícies del 26 de maig de 2009

OPEN CATALUNYA 2ª FASE

El dies 16 i 17 de maig es va celebrar la segona fase del Open Catalunya, i el CTT Olot hi va ser present en el sènior “B” i l’aleví “A”. En quan als grans s’hi desplaçaren Jordi Masaló, Josep Mª Gomez i Aniol Sellas. En la primera fase de grups, la sort no va estar al costat dels dos primers que varen quedar enquadrats en el mateix grup, i a més obligats a jugar entre ells en el primer partit. Com dies abans en el Open de Vilablareix, Masaló s’avançà en els dos primers sets i Gomez empatava, guanyant els dos següents, però aquesta vegada Masaló no va deixar escapar el triomf. Inicialment es classificaven els tres primers d’aquest grup, però al final i per tal de escurçar la competició, molt renyida en la fase de grups, es va determinar que els classificats al final fossin dos. Els dos jugadors del CTTO van perdre davant el jugador del Mataró Toni Grau, i això va fer que Gomez quedés fora del quadre final. Per la seva part Aniol Sellas, en el seu primer enfrontament davant un vell conegut, Ferran Vila dels Falcons de Sabadell, va perdre per un ajustat 3-2 i 11-9 en el cinquè set, cosa que li restava moltes possibilitats de classificació (en els seu grup es classificaven els dos primers). Va guanyar els dos següents amb claretat i no va poder amb el cap de sèrie del grup, i per tant tampoc accedia al quadre final. Jordi Masaló en la primera eliminatòria de 1/8 va perdre davant el jugador del Mataró Jordi Yason, primer en el grup de Aniol Sellas, i d’aquesta manera s’acabava la seva participació. El proper dia 6 de juny, es jugarà la 3ª fase.

Per la seva part, Adrià Llop, va ser l’únic representant dels equips de base, participant en aquest Open. Ho va fer el diumenge a Calella. En la fase de grups, va guanyar 2 partits i en va perdre dos més, un d’ells amb una mica de sort el podia haver tirat endavant. Això el va portar a lluitar per les posicions del vuit al dotze, i va acabar en la desena posició.

TORNEIG DE PRIMAVERA A SANT HILARI

Es un clàssic de les competicions de primavera en el món del tennis taula. El CTT Olot hi va desplaçar a Jordi Terricabras, Josep Mª Gomez i Jordi Tor. Aquest dos últims es varen enfrontar a quarts de final, amb victòria per Gomez. Jordi Terricabras que a quarts es va imposar brillantment a Jordi Carceller, no va poder amb Jordi Dot del Torelló a semis. Aquest es va enfrontar a la final a Josep Mª Gomez, a qui també va derrotar. Per tan Gomez segon i Terricabras tercer, va ser el bon balanç del CTTO en aquest torneig.

Aquest proper cap de setmana, festa grossa del tennis taula gironí amb la celebració dels Campionats Provincials en totes les seves categories i modalitats. Sort als jugadors del CTT Olot !!!!!

Feu un comentari