Notícies del 5 de maig del 2009

EDUARD ESCAMILLA DEL CTT OLOT CAMPIO D’ESPANYA DE VETERANS

El jugador del CTT Olot va aconseguir brillantment el Campionat d’Espanya de Veterans en la modalitat d’individual, celebrat del 27 d’abril al 3 de maig a Tenerife, concretament a la població de Puerto Santiago. Escamilla en la fase de grups va guanyar còmodament els seus tres rivals per 3-0. Com a primer de grup no va haver de jugar les prèvies i va passar directament a 1/16. En aquesta eliminatòria i en la següent a 1/8, va continuar guanyant amb comoditat (3-0). Ja a quarts davant un jugador local, la cosa es va complicar. Va perdre els dos primers sets, però va aconseguir donar-li la volta i guanyar els tres restants (3-2). A semis un vell conegut, Joan Cussó del Fotoprix Vic TT, vigent campió de Catalunya de Veterans. L’esforç en aquest enfrontament va ser gran. Escamilla va perdre de nou els dos primers i va haver de remontar, va gunayar el tercer set (11-3) però en el quart el jugador vigatà va disposar de dos pilotes de partit, abans de perdre per 14-12. Ja en el definitiu cinquè set victòria còmoda per 11-5 i a la final. Allà esperava Miguel Echanove de la Comunitat de Madrid. La victòria per 3-1 donava el Campionat a Escamilla. Moltes Felicitats !! El CTT Olot compta amb un verdader campió a les seves files.

BONS RESULTATS AL CAMPIONAT PROVINCIAL ESCOLAR

Es va cel·lebrar a Ribes de Fresser la fase provincial dels Campionats Escolars de Tennis Taula, amb la participació de joves promeses del CTT Olot. En la modalitat de Infantils, el jugador olotí Samuel Domingo, va aconseguir el Campionat d’una manera brillant. En la categoria d’Alevins el guanyador va ser un altre representant del club olotí, Ivan Garcia i en la tercera posició es va classificar Arnau Roca, encara en edat benjamina. A tots ells felicitar-los per la seva progressió.

RESULTATS DISCRETS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA D’INDIVIDUALS I DOBLES

A les instal·lacions de Reina Elisenda, es van jugar el passat cap de setmana els Campionats de Catalunya individuals i dobles de alevins, infantils, juvenils i sub-21. Hi tenen dret a participar-hi els 24 millors jugadors per ranking i les 16 millors parelles. En aquesta ocasió la representació olotina estava a la mà dels joves palistes Adrià Llop i Alex Serratosa en individuals i formant parella. En la prova d’individuals van caure els dos a la primera eliminatòria, en el cas de Llop, jugant bé els dos primers sets i baixant el seu nivell en el tercer. A l’Alex Serratosa li va costar entrar en el partit i ja no hi va ser a temps. En els dobles van guanyar la primera eliminatòria, jugant un molt bon partit, però en la següent es van estavallar davant els germans Frey del CTT Ripollet.

Feu un comentari