CLÍNIC D’ANIOL SELLAS

EL CTT OLOT ORGANITZA UN CLÍNIC PELS JUGADORS MÉS JOVES DEL PLANTER DE LA MÀ D’ANIOL SELLAS

Durant aquesta setmana i la passada, el CTT Olot ha organitzat un clínic dirigit als més joves del planter, impartit pel jugador sub-21 Aniol Sellas, membre dels equips sèniors del club que han estat participant a Segona Estatal i a Divisió d’Honor Catalana aquesta temporada, i que ja havia realitzat altres temporades aquesta tasca. Fins a un total de dotze jugadors en edats pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil, hi han participat. En aquests dies d’entrenament exclusiu, s’han treballat l’aspecte físic del tennis taula, esport que requereix d’una important preparació física, donades les seves característiques de joc, on son necessaris moviments molt ràpids, per exemple de mobilitat lateral, i on els cops atacants requereixen d’una execució que fa necessària una bona preparació. En aquest esport pateixen especialment turmells i genolls, i cal tenir clars alguns conceptes en aquest sentit. Així mateix s’han practicat aspectes del servei, la seva recepció i especialment l’estratègia a seguir en cada jugada. Els participants valoraven positivament el fet de realitzar aquests entrenaments més especialitzats, per la seva part, Aniol Sellas es mostrava content de la receptivitat que han demostrat els jugadors, especialment els més petits. S’ha transmès el missatge de que en l’esport practicat a un nivell alt, requereix d’un esforç constant en els entrenaments, per tal d’aconseguir després realitzar una bona competició.

Per altra banda, el CTT Olot ha incorporat un nou membre a la seva estructura d’entrenaments per la propera temporada, i això suposarà cobrir de dilluns a dijous, la franja horària de les sis fins a les nou del vespre, el que permetrà incorporar nous jugadors al planter, i continuar així l’excel•lent tasca duta a terme pel club en aquest sentit. Es tracta de Jordi Terricabras, excel•lent jugador del primer equip del club, on es va incorporar juntament amb Jordi Tor, provinents del CTT Torelló. Terricabras ja havia desenvolupat tasques amb el planter en el seu anterior club i pot aportar tot el seu saber en els diferents aspectes del tennis taula.

Feu un comentari