JOSEP Mª GOMEZ I OSCAR GALLEGO CAMPIONS AL OPEN CATALUNYA

BON PAPER DELS SÈNIORS

Aquest passat cap de setmana a les instal•lacions de la FCTT a Reina Elisenda de Barcelona es va jugar la primera fase del Open Catalunya en les categories de Sènior, Juvenils i Infantils. En la categoria sènior “B” s’hi aplegaren més de 70 jugadors, el que va fer necessari jugar-ho repartit en una jornada de matí i una de tarda. Al matí la representació del CTT Olot estava formada per Josep Mª Gomez i Jordi Masaló. Els dos jugadors no varen tenir grans problemes per imposar-se en els seus grups i assegurar-se el pas al quadre final. La mala sort va fer emparellar els dos jugadors de l’Olot en la ronda de quarts de final, en un enfrontament ja típic en els últims Opens. En aquesta ocasió Gomez es va imposar clarament a Masaló, es classificava per semis, on es va imposar a un jugador de 1ª Nacional del CTT Parets i en la final s’imposava a Pau Nolis del CN Mataró per un ajustat 3-2 amb 11-9 al cinquè set. Josep Mª Gomez comença molt fort la temporada i pot ser una peça important per aconseguir l’ascens a Primera Nacional.

Ja a la tarda el torn era per Oscar Gallego, Aniol Sellas –jugador sub-21- i Jordi Tor. Com al matí, la competició començava amb una fase de grups de 5 ó 6 jugadors, el que feia que es jugués en dues taules simultàniament i obligava a un important esforç físic als participants. Gallego va quedar enquadrat, en un grup molt fort on hi eren presents els dos màxims favorits per endur-se la victòria final, el mateix Gallego i Jordi Piella del CTT Tramuntana. Oscar es va classificar en primer lloc sense conèixer la derrota. Per la seva banda Jordi Tor, que està en fase d’adaptació als canvis efectuats en la seva paleta, va notar-ho en excés, però sabem que es un procés necessari, i que vol el seu temps. En aquesta ocasió no va poder accedir al quadre. En quan a Aniol Sellas, aquesta temporada sembla que ha agafat el ritme a aquesta competició en categoria sènior, i va realitzar un excel•lent Open, desplegant el seu característic joc d’atac. Va quedar empatat en segona posició en el grup, però no va poder accedir al quadre. Oscar Gallego no es va deixar sorprendre en cap de les rondes finals i es va emportar merescudament la primera posició.

Els dos jugadors del CTT Olot jugaran la propera fase en la categoria “A” reservada als millors vint jugadors sèniors.

ELS MENUTS ADQUIREIXEN EXPERIÈNCIA

El diumenge dues delegacions de jugadors de base es desplaçaven a Barcelona i Calella per jugar-hi la primera fase del Open en categories d’ edats.

A les instal•lacions de Reina Elisenda era el torn dels Infantils, representats per Adrià Sabater –en el seu segon any a la categoria-, Adrià Llop i Alex Serratosa. Amb la presència del nou entrenador del club oscar Gallego, els jugadors olotins varen desenvolupar el seu joc, però se els va notar faltats de rodatge de competició, i a més en fase d’aprenentatge de les indicacions de l’entrenador. Llop i Serratosa van notar en excés el canvi de categoria, doncs son infantils de primer any.

A Calella s’hi desplaçaren Xavier Rubió, Gerard Planella i Arnau Roca, acompanyats de l’entrenador Emili Bonfill, en el que era la seva primera presa de contacte en un Open. Això es va notar, i aquesta primera fase els haurà servit per veure que cal treballar de valent per anar assolint els objectius.

Feu un comentari