Notícies del 21 de juny de 2009

INTENS FINAL DE TEMPORADA DEL CTT OLOT

El CTT Olot ha tingut un intens final de temporada amb l’organització del Top Català Aleví i Benjamí i el Torneig Horitzó, els passats 13 i 14 de juny. En el Top hi participen els 10 millors jugadors de Catalunya per rànquing, i en el Torneig Horitzó els 10 primers classificats després de les sis fases jugades. Si en la categoria infantil fa uns dies hi va prendre part Adrià Sabater, en aquesta ocasió el representant del CTT Olot va ser Alex Serratosa en la categoria Aleví. La seva participació es va saldar amb una sisena posició final, però amb una mica més d’encert en les partides matinals, la classificació podia haver estat millor. La FCTT, així com els participants i entrenadors dels diferents clubs van felicitar de nou el club olotí per l’excel•lent organització. Es va poder gaudir de valent amb el joc dels que son el futur del tennis taula català.

CAMPIONATS DE CATALUNYA BENJAMINS

Aquest passat cap de setmana, es van celebrar a Cassà de la Selva, els Campionats de Catalunya Benjamins. En la jornada del dissabte es va disputar la competició per equips i el CTT Olot hi va desplaçar un equip format per Gerard Planella i Arnau Roca, aquest encara en edat benjamí. En els dos primers enfrontaments el partit es va decantar pels rivals per 3-0, però ja en el últim partit i sense tanta pressió, els jugadors olotins varen millorar el seu joc, Gerard Planella va guanyar el seu oponent, i Arnau Roca va estar a punt d’aconseguir-ho, però al final el resultat va ser pel rival per 3-1. El diumenge al matí, hi havia la competició individual i de dobles. La parella olotina formada pels mateixos dos jugadors, va jugar un bon partit, però malauradament van quedar eliminats. En els individuals, Xavier Rubió i Gerard Planella no van poder accedir al quadre final, al que hi donaven dret, les dues primeres places, però sí que ho va aconseguir Arnau Roca. Ja en el quadre final va quedar eliminat en la primera convocatòria.

FESTA DE CLOENDA DE TEMPORADA

El diumenge dia 21, al Restaurant La Deu es va fer la reunió de final de temporada, per tal de fer repàs de com ha anat i per enfocar i definir les línees mestres de la propera. Seguidament es va dur a terme el dinar de cloenda amb la participació d’un centenar de persones. El President del CTT Olot va donar les gràcies a tots els assistents i va encoratjar els pares, entrenadors i jugadors a continuar treballant per aconseguir les fites establertes. Al final hi va haver obsequis pels jugadors, i a qui no tenia el llibre del 25è aniversari se li va entregar un exemplar. A les fotos adjuntes, alguns moments de la vetllada, com la reunió prèvia al dinar i alguns jugadors del planter en el moment de lliurar-lis un obsequi.

Feu un comentari