NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES

El CTT Olot inicia una nova temporada amb cares noves i nous reptes. Per una banda s’ha completat una plantilla per intentar assolir l’ascens a Primera Estatal, per altra, s’ha canviat l’entrenador per a la formació de la base i per últim, s’ha millorat l’estructura d’entrenaments, que per primera vegada en l’ història del club tindran una franja horària de dilluns a dijous de 6 a 2/4 de 10 del vespre, amb un conjunt d’ entrenadors molt avesats en el treball de formació, a fi de donar cabuda a totes les noves incorporacions. Tot això sense deixar de banda el treball de promoció del tennis taula, que de nou tindrà el seu màxim exponents amb el treball específic a l’ escola del Pla de Dalt.

EL CTT OLOT FITXA A OSCAR GALLEGO COM A ENTRENADOR I JUGADOR

La incorporació d’aquest jugador te la doble vessant d’entrenador i jugador. Per una banda és qui treballarà amb la base del club per tal de buscar fer un salt qualitatiu en la nostra pedrera. Oscar Gallego aporta en aquesta faceta l’ experiència duta a terme en el club Ateneu de Sant Joan Despí, i la d’ un grup de jugadors que ell va iniciar en aquest esport i que avui destaquen ja a nivell català.Com a jugador, ja va destacar en les categories de base i com a sènior ha estat jugant últimament a Divisió d’ Honor Estatal, l’ última temporada en el CTT Bàscara.

XXVIII TORNEIG DE FESTA MAJOR DE TORROELLA

Dos palistes del CTT Olot van prendre part en aquest torneig, que any rere any s’està consolidant dins els diferents campionats que se celebren arreu de Catalunya. Per una banda Oscar Gallego, la nova incorporació, que va realitzar un Torneig excel•lent arribant a semis on va ser derrotat pel jugador del TT Tramuntana, Jordi Piella per un ajustat 3-2. Per tant meritori tercer lloc final. També hi va participar Josep M. Gomez que un any més defensarà la samarreta vermella de l’equip de La Garrotxa. Va realitzar un bon torneig i va caure eliminat a quarts de final.

24 HORES DE CASSA I OPEN BENJAMI-ALEVI

Els més menuts de la colla varen ser presents a l’Open Benjamí i Aleví de Cassà de la Selva, que puntuava pel ranking català. Així 6 jugadors, els debutants Arnau Roca i Oriol Puigmal van adquirir experiència de cara als reptes d’ aquesta temporada. Gerard Planella i Xavier Rubió a Benjamins i Adrià Llop i Alex Serratosa en Alevins, van representar el pavelló olotí. Després d’una primera fase de grups, els jugadors quedaven repartits al “A” ó “B”. Alex Serratosa va ser el jugador que va arribar més lluny quedant eliminat a quarts de final, i Adrià Llop va quedar en primera posició del “B”. Joan Toledo va ser el representant olotí a les 24 hores, i va marxar amb un bagatge de cincs patits guanyats i quatre de perduts.

Feu un comentari