ORIOL PUIGMAL I ARNAU ROCA S’ESTRENEN A L’HORITZO BARCELONÍ AMB BONA NOTA

El passat dissabte es va celebrar la primera fase del Horitzó a les instal·lacions de la FCTT a Reina Elisenda i els dos benjamins olotins hi prenien part per primera vegada. La finalitat es anar competint en diferents llocs i nivells. El bagatge dels dos joves jugadors al acabar el torneig va ser de dos enfrontaments guanyats i dos perduts. L’ entrenador Oscar Gallego valorava molt positivament l’ experiència tot manifestant que l’ actitud dels jugadors havia estat excel·lent, més enllà dels resultats.

Aquest proper dissabte una àmplia representació de joves jugadors en edats infantil, aleví i benjamí, es desplaçaran a Bàscara per participar en el primer Promoció de la temporada. Alguns amb l’obligació de fer-hi un paper destacat, i els que hi debutaran o que hi han participat en comptades ocasions, amb la finalitat de començar a competir de cara a les lligues provincials.

Feu un comentari