Debut a les lligues amb dos victòries a domicili

Aquest passat cap de setmana varen començar les lligues provincials, catalanes i estatals. En aquesta última el CTT Olot va descansar, donat que hi ha un equip de Ciutadella i quan viatge juga dos encontres en un cap de setmana. Els altres dos equips van debutar amb victòries a domicili.

DIVISIO D’ HONOR CATALANA

CTT TRAMUNTANA, 2 – CTT OLOT, 4

No hi haurà rival fàcil en cap categoria, i aquest dissabte passat es va comprovar. En el primer enfrontament, JM Gomez es va imposar per 3-1 davant J.Roura. Va perdre el primer (11-7) i es va poder imposar en els tres següents amb resultats ajustats (13-11, 11-9, 11-8). A continuació Aniol Sellas s’enfrontava a un vell conegut de l’afició olotina, JM Alvarez, que va militar a les files del CTT Olot unes quantes temporades. Després de guanyar un set cadascú per idèntic resultat (11-9), el tercer va caure per un ajustat 18-16 del costat empordanès, que també s’imposà en el quart per 11-8, posant així l’empat al marcador. Terricabras va donar compte de J.Diaz amb un clar 3-0 (8,7 i 6). El doble va ser clarament del olotins, la parella Gomez – Terricabras es va imposar per 3-0 (9,5,6). El partit semblava encarrilat. El duel entre bases no es va resoldre fins el cinquè set i per un ajustat 11-9 pel CTT Tramuntana. Aniol Sellas es va avançar dues vegades, guanyant el primer set (11-8) i el tercer (13-11), però J.Roura aconseguia empatar, guanyant el segon i quart per idèntic resultat (11-5). JM Gomez s’imposava a J.Díaz clarament per 3-0 (6,8,9) donant el punt del 2-4. Per l’Olot: A.Sellas, JM Gomez (2’5) i Terricabras (1’5)

PRIMERA PROVINCIAL

CTT TORROELLA, 2 – CTT OLOT, 4

Victòria molt treballada, doncs els del Baix Empordà van lluitar de valent, però al final els olotins es varen imposar. Va començar el primer partit Jordi Tor, que es va imposar 3-0 a Ixart. A continuació Marc Costa perdia per idèntic resultat davant Francesc Fontanet. En el tercer enfrontament Artacho s’imposava per un ajustat 3-2 a Dani Pons, i així s’avançaven (2-1) al marcador. En el partit de dobles important victòria pels olotins en un ajustat enfrontament, resolt en el cinquè set per 11-9. Amb 2-2 al marcador, Tor guanyava per 3-0 a Fontanet i Dani Pons 3-1 a Ixart, posant així la primera victòria en aquesta Primera Provincial.

Importants partits pel cap de setmana vinent:

Divendres 21 hores – Primera Provincial CTT Olot – CTT Tramontana

Dissabte 11 hores – Lliga Catalana d’Edats CTT Olot – CTT Vilablareix

Dissabte 16 hores – Divisió d’Honor Catalana CTT Olot – FDC Xavier Alsina SA

Dissabte 17’30 hores – Segona Estatal CTT Olot – CTT Ciutadella

Us hi esperem a tots !!!!!

1 comentari a “Debut a les lligues amb dos victòries a domicili”

  1. Suada victòria la de Provincial, suada! Sort en tenim d’en Tor, un tiu solvent on els hi hagi! Mentrestant en Marc i jo arrastrant-nos ;-)

    Enhorabona als de Catalana! Continuem així!

Feu un comentari