Debut a Segona Estatal amb victòria

CTT OLOT, 4 – CTT CIUTADELLA, 2

El CTT Olot va debutar a Segona Estatal amb victòria davant el CTT Ciutadella, equip cridat a estar en els llocs capdavanters a final de temporada. L’equip balear es presentava amb un jugador italià a les seves files i per tant s’intuïa que seria un partit complicat. El primer punt va caure per un ajustat 3-2 pels de ses illes, en l’enfrontament entre l’esmenta’t jugador i Oscar Gallego. Els dos següents punts van caure del costat local, amb victòries còmodes per 3-0 de Gomez i Terricabras. En el següent enfrontament Gomez s’avançà per 2-0 davant el seu jugador estranger i va estar a punt de donar la sorpresa en un molt bon partit del jugador de l’Olot, però al final el punt va caure del costat visitant (3-2) i l’empat es reflexava al marcador. Els dos següents partits van caure del costat dels locals amb dos noves victòries còmodes per 3-0 de Oscar Gallego i Terricabras. Per l’Olot: Gomez (1), Gallego (1) i Terricabras (2).

Feu un comentari