Dens cap de setmana en la resta d’equips

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 3 – TT TRAMUNTANA, 4

Quina llàstima !!!! Vibrant partit el que es va jugar el divendres a les instal•lacions olotines. El partit es va posar costerut després que els dos primers punts fossin pels visitants. Ni Costa ni Llagostera van poder amb els seus oponents. Pons es va cuidar de fer pujar el primer punt per l’Olot, i s’empatà el partit en els dobles, en un molt bon partit de la parella Costa-Pons. El partit estava totalment obert. En l’enfrontament dels bases, Llagostera no va poder amb un vell conegut de l’afició olotina, Alvarez i va perdre per 3-1. A continuació nou empat al marcador amb el punt guanyat per Costa, i tot per decidir en un emocionant últim enfrontament. Dani Pons que va perdre els dos primers sets va aconseguir empatar, per tant es decidiria tot en el últim set que finalment va caure del costat visitant. Per l’Olot: Llagostera, Costa (1’5) i Pons (1’5).

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT OLOT, 1 – FD CASSANENC, 4

Resultat enganyós l’aconseguit pels de Cassà, donat que l’Olot en tot moment va estar en el partit. El primer enfrontament va caure per un clar 3-0 pel costat visitant i Pons no va tenir opció. El segon punt també va caure del costat visitant, malgrat que Costa li va posar les coses més difícils. Llagostera va estrenar el marcador pels locals. 2-1 abans de jugar el doble, en el que la parella Costa-Pons varen estar a punt de guanyar, però al final per un ajustat 3-2 el punt va caure pels visitants. Podia haver estat la clau del partit. A continuació Pons també va perdre per un ajustat 3-2 el punt definitiu. Per l’Olot: Pons, Llagostera (1) i Costa.

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT OLOT, 2 – CTT VILABLAREIX, 4

Debut dels menuts en la màxima competició catalana d’ edats. Malgrat fer un bon partit en línies generals i mostrar una bona actitud, no es va poder davant un Vilablareix que va mostrar-se més en forma. Per l’Olot: Serratosa (0’5), Llop i Sabater (1’5).

LLIGA PROVINCIAL D’ EDATS – GRUP ELIT

Doble derrota en el desplaçament de dissabte passat a Figueres. Es va perdre per un clar 5-0 davant el CTT Vilablareix i per un ajustat 3-2 davant el TT Tramuntana. Per l’Olot varen jugar Gerard Planella i Xavier Rubió.

LLIGA PROVINCIAL D’ EDATS – GRUP PROMESES

Debut amb victòria dels més menuts. En el partit que els enfrontà al TT Tramuntana el CTT Olot es va imposar per un ajustat 3-2, amb 2 punts d’Arnau Roca i 1 d’Oriol Puigmal.

HORITZÓ A BARCELONA – 2ª FASE

Els jugadors benjamins Arnau Roca i Oriol Puigmal es varen desplaçar a Barcelona per tal de jugar la segona fase del Horitzó. Arnau Roca que va jugar en el nivell “A” va aconseguir un balanç de dos victòries i tres derrotes, i el seu company Oriol Puigmal en el grup “B” no va tenir excessiva sort comptant els partits per derrotes, malgrat desenvolupar un bon joc.

2 comentaris a “Dens cap de setmana en la resta d’equips”

  1. Hola !
    Sóc la sílvia i vull comentar que el resultat corresponent al partit de la lliga provincial d’edats: grup promeses entre el Ctt Olot i el CTT Tramuntana, no és del tot correcte ja que el resultat fou 3-2 a favor del CTT Olot ( 1 punt Oriol Puigmal, i 2 punts Arnau Roca).

    Atentament :

    sílvia

Feu un comentari