EL CTT OLOT ACONSEGUEIX EL TERCER LLOC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER COMARQUES

El CTT Olot amb els jugadors Jordi Tor, Aniol Sellas i Jordi Terricabras, es va desplaçar a la població de Riudoms a la comarca del Baix Camp per participar al Campionat de Catalunya per Comarques, per tal de defensar-hi el subcampionat aconseguit la temporada anterior. En la primera fase de grups l’Olot com a cap de sèrie Nº 2, quedava emparellat amb el CTT Lleida i el CTT Cubelles, representants del Segrià i el Garraf. Davant els lleidatans el resultat fou de 3-1 per l’Olot, jugant els individuals Terri i Sellas, i el doble Tor-Terri. Davant el Cubelles, individuals jugats per Tor i Sellas i el doble Terri-Sellas, amb un contundent 3-0 pels garrotxins. Amb aquests resultats el CTT Olot es plantava a quarts de final, ja en jornada de diumenge al matí. El rival el CTT Parets, que no va poder jugar al lesionar-se els seus dos jugadors. A semis directament, on esperava el CTT Torelló. L’Olot va optar per l’estratègia en l’alineació i tot i que els aparellaments eren els esperats, Jordi Terricabras perdia amb el seu base per un ajustat 3-2, i Aniol Sellas perdia també (3-0) deixant el partit molt difícil. En el doble tampoc es va poder amb els rivals, acabant-se aquí la participació a nivell d’equips, eliminats per qui seria el campió, amb una tercera plaça molt meritòria, donat l’alt nivell de tots els participants.

La tarda del dissabte es va jugar la competició individual. Jordi Tor va jugar davant Comas del Premià , amb qui va perdre per 3-0. Terricabras davant Alert del Igualada i Sellas davant Torra de l’Hospitalet aconseguien la victòria per 3-1 i cap a 1/16. En aquesta ronda, els dos jugadors del Olot varen perdre per uns ajustats 3-2, davant de Carlos Garcia del Molins i Enric Bosch del Sant Cugat, respectivament, malgrat desenvolupar un bon tennis taula.

A L’ HORITZÓ GIRONÍ DESTACA EL SEGON LLOC D’ ARNAU ROCA EN LA CATEGORIA “B”

Jugat a Bàscara el dissabte al matí, l’Olot hi desplaçà 8 jugadors, alguns ja “veterans” d’aquesta competició, com Sabater, Serratosa i Llop, que jugaren a la categoria “A” aconseguint un tercer, quart i novè lloc, respectivament. També Xavier Rubió participà en aquesta categoria després de guanyar el “B” l’any passat, quedant en quinzena posició, el que farà que en la propera fase retorni al “B” i s’hagi de guanyar de nou el jugar entre els millors. En la categoria “B” cal destacar el segon lloc d’ Arnau Roca, cosa que el farà debutar en la màxima categoria en la propera fase. L’Arnau només va perdre la final. També varen participar-hi Joel Benítez amb un balanç de dos guanyats i dos perduts i Oriol Puigmal amb un i tres. Ja en el grup “C” debutava Alex Nogué, jugador que s’ha incorporat aquesta temporada i que demostra bones qualitats. Enquadrat en un grup de 6 on van jugar tots contra tots, va guanyar dos adversaris i va perdre amb tres, i acabà en un meritori quart lloc i per un no aconsegueix ascendir al “B”.

PARTIT AMISTOS AMB EL CTT TRAMUNTANA

Com a preparació davant l’ imminent inici de la lliga de Segona Estatal, el CTT Olot va jugar un amistós davant l’ equip de Figueres militant a Divisió d’Honor Estatal, que es va presentar amb la tripleta Saguer, Gaju i Piella. L’Olot jugà amb Gallego, Gomez i Dani Pons. Entretinguda tarda de tennis taula, amb alguns partits molt emocionants i de molt nivell tècnic. Al final el resultat era el de menys i va ser una bona presa de contacte amb la competició.

1 comentari a “EL CTT OLOT ACONSEGUEIX EL TERCER LLOC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER COMARQUES”

  1. Grans jugadors hi havia aquell dia! Quant de nivell! Evidentment no em refereixo a mi, que tot i anar de cul, m’ho vaig passar d’allò més bé!

    Endavant doncs, i molts d’ànims, els que comenceu “la Nacional” la setmana que ve!

    A topee!

Feu un comentari