Gran debut d’Aniol Sellas a Segona Nacional, nova derrota a Catalana i bon paper de Llop i Sabater

SEGONA DIVISIO ESTATAL

CTT OLOT, 5 – CN SABADELL, 1

Amplia victòria dels locals davant els sabadallencs, malgrat que els enfrontaments varen èsser bastant trabats. El primer punt va caure del costat visitant, en un partit on Gomez s’imposava per un clar 11-1 en el primer set, però incomprensiblement, perdia els tres següents (11-8,11-9,11-7). El segon partit el jugava Aniol Sellas, i malgrat imposar-se per 3-0, va ser un partit molt complicat, que va aconseguir tirar endavant amb parcials ajustadíssims, dos d’ells per avantatges (13-11, 11-9, 14-12). A continuació Terricabras guanyava els dos primers sets amb comoditat (4,7) perdia el tercer (11-7) i s’imposava en el quart (11-8). El següent enfrontament entre el seu millor jugador i Aniol Sellas, no començava bé pel jugador local que perdia ràpidament el primer set (11-6). En el segon el jugador veneçolà del conjunt del Vallés adquiria un clar avantatge de 10-6, però l’Aniol no es va donar per vençut, va empatar a 10 i es va acabar imposant per 14-12. Els dos següents sets van caure còmodament pel jugador local (11-5,11-6) fent pujar el 3-1 al marcador. En els dos últims partits Gomez i Terricabras mostraven una certa irregularitat en el seu joc, però acabaven imposant-se per 3-1 als seus oponents. Gomez perdia el primer (12-10) i guanyava amb comoditat els tres següents (7,4 i 9). Terricabras per la seva banda guanyava el primer (11-8) perdia clarament el segon (2-11) s’imposava en el tercer per avantatges (12-10) i el quart per 11-6. Per l’Olot: Aniol Sellas (2), J.M.Gomez (1) i Jordi Terricabras (2).

DIVISIO D’HONOR CATALANA

LLUISSOS-MIOLATEX, 4 – CTT OLOT, 3

Partit molt llarg amb molt resultats de 3-2 en els diferents enfrontments. En el primer partit jugat per Tor davant Casabona, un jugador defensiu, va durar prop de 40 minuts i el jugador de l’Olot es va acabar imposant per 3-2 amb parcials de 15-13,11-4,7-11,7-11 i 13-11. A continuació David Colomer, va perdre davant Montesinos per 3-0 amb parcials de 11-1,11-7 i 11-7. En el següent enfrontament Dan i Pons tampoc podia amb el seu oponent i perdia per 3-0 (7,7 i 6). El doble restablia l’igualtat en el marcador, donat que la parella Tor-Pons s’imposava per un apretat 3-2 en un altre partit maratonià. Malgrat que en el cinquè enfrontament de la tarda, Tor adelantava l’olot en el marcador, imposant-se novament per 3-2 a Montesinos (11-9,9-11,8-11,11-8 i 11-9), els dos últims punts van caure del costat local, ni Dani Pons ni Daviod Colomer van poder tirar endavant els seus partits. Malgrat fer un bon partit els garrotxins marxaven de buit del barri de Gràcia barcelonés. Per l’Olot: Tor (2’5), Dani Pons (0’5) i David Colomer.

HORITZO GIRONI 2ª FASE

ADRIA LLOP SEGON I ADRIA SABATER TERCER

Bon torneig d’aquests dos jugadors, que varen desenvolupar un bon tennis taula que els va portar al segon i tercer lloc final d’aquesta fase i els sitúa en aquestes posicions en la classificació general del Torneig Horitzó gironí. En el grup “A” també hi jugaven Alex Serratosa que va acabar sisè i Arnau Roca quinzè, i baixa al gru “B”. En la categoria “B” Xavier Rubió va aconseguir el sisé lloc, insuficient per retornar al “A”, Joel Benítez i Alex Nogué varen aconseguir mantenir-se, aconseguint el 12è i 11è lloc respectivament. Oriol Puigmal es classificava 15è i baixa al “C”. En aquest grup hi prenia part Gerard Planella que va acabar 6è insuficient per pujar al “B”.

4 comentaris a “Gran debut d’Aniol Sellas a Segona Nacional, nova derrota a Catalana i bon paper de Llop i Sabater”

 1. Enhorabona Aniol !!!

  Diuen que la tard o d’hora es recolleix el que s’ha sembrat, i per fi t’ha arribat l’hora de recollir…
  Els 2 punts que vares aconseguir en el partit de 2ª Nacional aquest dissabte, signifiquen quelcom més que el que reflectia al final l’acta de l’encontre. Crec que justifiquen merescudament, tot l’esforç i compromís que durant aquests anys has dedicat al tennis de taula. I destacaria si m’ho permets, que el que més em va il·lusionar, no varen ser els cops que vares realitzar al llarg de les dues confrontacions, si no la maduresa que vares posar al damunt de la taula en tot moment- Permete’m també que m’en senti una mica orgullós, pels molts entrenaments que hem compartit junts i que espero que desde la més senzilla humilitat, t’hagin servit per arribar al final del camí.
  Ara ja hi hem arribat, ja ens hem graduat, ja ens ho podem creure, però també cal tenir present, que es només desde l’esforç i desde la constància que s’assoleixen les fites proposades, i nongú més que tu pot entendre del que estem parlant.
  La més sincera i entregada enhorabona pel teu bon fer !!!

  Enric Llagostera i Fajeda
  President del C.T.T. OLOT

 2. Si, ENHORABONA ANIOL!!!

  Molt sorprès em vaig quedar la temporada passada, quan vaig “aterrar” a Olot, del nivell tècnic de l’ Aniol. Parlant del nivell dels jugadors d’Olot, alguna vegada, el Sr. Alexei (sempre serà el meu entrenador) ja m’havia comentat del gran progrès i la bona actitud de l’ Aniol, sobretot en els entrenaments, i certament quan ho vaig poder veure m’ho vaig creure. Tambè em và sorprendre molt el bon nivell i la immillorable actitud de David Colomer i realment encara em pregunto com no han fet millors resultats en competicions importants. La resposta potser la podríem trobar en què tècincament i físicament tenen una bona base però potser els falta treballar molt l’estratègia i el concepte tàctic i, sobretot, se’ls nota una manca d’experiència important.

  Estic segur que si l’Aniol poguès entrenar 3 dies bé “otro gallo cantaria” ja que té qualitats més que suficients per ser un bon jugador en la SDM i si no temps al temps. Tàctica, més “fredor” i calma en els partits són conceptes que ha de treballar i millorar però està clar que amb aquestes dues grans victòries s’ha tret un “pes” del damunt que només el pot portar a jugar millor, més tranquil i a guanyar molts més punts tant en aquesta categoría com en la Divisió d’ Honor Catalana. L’ Aniol necessitava un dia com aquest doncs ell era el primer que sabia i sap que pot ser supercompetitiu tant en la Segona com en la Primera Divisió Nac.

  FELICITATS ANIOL… A CONTINUAR “TREBALLANT”!!!

  JM

 3. Felicitats Aniol, em va sorprendre gratament el teu gran debut.

  És cosa de tots els que hem aguantat els teus cops de puny a la paret, les teves cosses a la taula, etc. però sobretot és cosa teva, teva i només teva.

  Felicictats i continua disfrutant del tenis taula!

  PD: I també deu ser cosa de la Ratafia, gran beguda medicinal ;)

Feu un comentari