El C.T.T. Olot ja és l’únic equip imbatut al seu grup de Segona Estatal

CTT OLOT  6 – C.C. SANT ANDREU, 0

Després de la còmoda victòria del passat dissabte davant els barcelonins, en la tercera jornada de lliga, el CTT Olot ja és l’ únic equip imbatut del Grup 5 de la Segona Nacional, i es comença a perfilar com a clar candidat a l’ascens, malgrat que queda molta lliga per davant. El resultat del cap de setmana davant un equip que havia guanyat en les dos primeres jornades diu molt a favor del conjunt olotí. En un partit molt clar, l’Olot va alinear a Gomez (2), Gallego (2) i Terricabras (2).

OPEN CATALUNYA  2ª FASE

El jugador Aniol Sellas va èsser l’únic representant del club en la categoria sènior “B”. Com en l’anterior Open, després d’estar ubicat en un grup de cinc jugadors i amb un balanç de dos victòries i dos derrotes, destacant la victòria sobre Lluis Graells del Igualada, jugador de Primera Nacional, va haver-hi un triple empat que el va deixar fora del quadre final.

El diumenge era el torn dels infantils i alevins. En la competició infantil la representació olotina va tenir una actuació discreta per part d’ Adrià Llop i Alex Serratosa, que no van aconseguir passar la fase de grups, cosa que va aconseguir Adrià Sabater. Va quedar segon de grup i es va classificar per la següent ronda, on va obtenir una victòria i dues derrotes. En alevins la representació olotina va estar integrada per Gerard Planella i Arnau Roca, que amb aquest tipus de competicions van adquirint experiència.

Feu un comentari