El protagonisme del cap de setmana és pels equips de base

Amb victòria al matí a la Lliga Catalana d’Edats davant el CTT El Centre i amb una tarda de dissabte amb 4 partits a les nostres instal·lacions amb un balanç final de dues victòries i dues derrotes.

SEGONA DIVISIO ESTATAL

CTT TORROELLA, 1 – CTT OLOT, 5

Nova i contundent victòria, malgrat haver-nos deixat un punt pel camí. El partit va ser molt ben jugat pels locals, però la solvència del CTT Olot es total, i es manté imbatut. Aquest dissabte a la tarda, a les instal·lacions del Pavelló Municipal, interessant partit davant el segon classificat, el CTT Bàscara. De guanyar, l’Olot tindria dos victòries de diferència amb el següent classificat i a dos jornades del final de la primera volta, demostraria que l’ objectiu es va aconseguint jornada rera jornada. Per l’Olot: Gallego (2), Gomez (2) i Terricabras (1).

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT OLOT, 4 – CTT EL CENTRE, 3

Partit que es va complicar desde el primer punt jugat per Sabater i que va caure del costat visitant. Serratosa i Llop ho van esmenar posant el 2-1 al marcador. Amb el punt perdut en el doble es restablia l’empat i tot quedava pendent dels tres últims enfrontaments. Sabater guanyava i posava el 3-2, Llop perdia (3-3) i en el últim i definitiu enfrontament Serratosa s’imposava al seu rival i situava el 4-3 definitiu. Partit ben jugat pels joves jugadors, que demostren una millora tècnica important, però una manca de tensió en bona part dels partits. Per l’Olot: Sabater (1), Llop (1) i Serratosa (2).

LLIGA EDATS PROVINCIAL – ELIT

Per començar enfrontament entre Olot “A” i Olot “B” amb un resultat final de 4-1 pels primers, resultat enganyòs donat que Gerard Planella va guanyar un dels seus oponents i va perdre davant l’altre per un ajustat 13-11 en el cinquè set.

En el segon partit jugat per l’Olot “A” no va tenir cap opció davant el millor joc demostrat pels seus oponents , el TT Tramuntana, que els va infligir una forta derrota per 0-5.

Per l’Olot “A”: Gerard lopez, Ferran Buixeda i Nil Belsa.

Per l’Olot “B”: Gerard Planella i Joel Benítez.

LLIGA EDATS PROVINCIAL – PROMESES

Doble enfrontament, primer davant el CTT Bàscara, que en un vibrant partit va aconseguir derrotar els amfitrions per un ajustat 3-2 i 11-10 de jocs. Arnau Roca va fer els dos punt pels locals, i llàstima de perdre el doble (Roca-Oriol Puigmal), en un emocionant partit que es van emportar els de Bàscara per 3-2 i amb uns parcials que ho diuen tot (7-11/11-8/10-12/11-8/5-11). Aquest partit va veure el debut a la lliga d’ Alex Nogué.

En el segon partit jugat, molta superioritat del Olot davant el TT Tramuntana, amb un resultat que ho reflexa plenament, 5-0 i 15-3 de jocs. Els individuals els varen jugar Oriol Puigmal i Alex Nogué, que va jugar el doble amb A.Roca. Per l’Olot: Arnau Roca, Oriol Puigmal i Alex Nogué.

Feu un comentari