Els equips del C.T.T. Olot porten 2 setmanes imbatuts

L’equip de 1ª Provincial ha guanyat els tres últims partits jugats en les dos darreres setmanes i és el clar perseguidor del líder CTT Tramuntana. A Divisió d’Honor Catalana s’ha invertit el balanç de victòries i derrotes i en l’actualitat és de 3-2, i a Segona Divisió Estatal el CTT Olot segueix intractable.

SEGONA DIVISIÓ ESTATAL

CTT OLOT, 6 – CTT VILAFRANCA, 0

Fort correctiu als del Penedès, que a priori són un dels equips que poden optar a les dos primeres places que donen dret a jugar la fase d’ascens. Els de Vilafranca tan sols van poder arrencar 3 jocs en tot el partit, el que dona mostra de la superioritat olotina. Pel CTT Olot: Gallego (2), Gomez (2) i Terricabras (2).

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT MALGRAT, 1 – CTT OLOT, 4

El desplaçament va resultar ser menys complicat del que semblava i els de la Garrotxa no van donar opcions als locals. Pel CTT Olot: Tor (2’5), Dani Pons (1’5) i Marc Costa.

CTT OLOT, 4 – CTT TORROELLA, 0

Partit molt complert el que varen realitzar els jugadors del Olot davant els empordanesos, que es van presentar amb un jugador ucraïnès a les seves files, però Marc Costa s’hi va imposar en un molt bon partit. Pel CTT Olot: Masaló (1’5), Marc Costa (1’5) i Dani Pons (1).

1ª PROVINCIAL

CER L’ESCALA, 1 – CTT OLOT, 4

Brillant resultat a la sempre difícil pista de CER. A destacar la victòria aconseguida per Marc Costa davant el veterà i dur jugador Joan Sues. Dani Pons va contribuir amb dos punts en els enfrontaments individuals a aquesta àmplia victòria. Pel CTT Olot: Dani Pons (2’5), Marc Costa (1’5) i Joan Toledo.

CTT OLOT, 4 – CTT CAMPLLONG, 1

Còmode victòria, malgrat que els del Campllong van aconseguir igualar el marcador a un, però els locals no van donar opcions a que n’ aconseguissin cap altre. Pel CTT Olot: Dani Pons (2’5), Enric Llagostera (1’5) i Joan Toledo.

CTT OLOT, 4 – CTT VILABLAREIX, 1

Molt just va anar que el resultat no fos encara més contundent, doncs David Colomer va desaprofitar un 2-0 d’avantatge davant Agustí Davi, un jugador amb joc mixta molt dur de vèncer. Pel CTT Olot: Jordi Masaló (2’5), Dani Pons (1’5) i David Colomer.

EXCEL·LENTS RESULTATS AL HORITZÓ DE BARCELONA

Es va disputar la tercera fase del circuit Horitzó de Barcelona i els dos representants del CTT Olot van realitzar un molt bon campionat. Arnau Roca no va conèixer la derrota i es va imposar a tots els seus oponents, aconseguint la primera posició en el grup A2. Per la seva banda Oriol Puigmal també va aconseguir un bon balanç amb tres victòries i una sola derrota, la qual cosa el va classificar segon del grup B1. Aquests jugadors estan classificats 3er i 13è, respectivament després de les tres fases disputades de les sis a jugar, i els situa amb clares opcions de jugar el Torneig Horitzó Final, reservat als vuit primers classificats.

ADRIÀ SABATER PRIMER A LA 3ª FASE DEL HORITZO GIRONÍ

Excel·lent victòria del jugador olotí a la tercera fase jugada a Bàscara i guanyant a la final Sergi Artacho que en la segona fase havia guanyat la final a Adrià Llop. Alex Serratosa va quedar tercer després de perdre la semifinal davant el mateix Artacho, i Llop va signar un meritori setè lloc final. Aquest tres jugadors estaven en el grup “A”. En el grup “B” cap jugador olotí va aconseguir situar-se entre els tres primers llocs que donen dret a pujar al “A” i es van classificar, Xavier Rubió, setè; Alex Nogué –que mostra una bona progressió- vuitè; Arnau Roca, desè i Joel Benítez, tretzè. Ja en el grup “C” Gerard Planella va quedar-ne campió i Oriol Puigmal, que va perdre amb el seu company a semis, tercer, el que els dona dret a pujar al grup “B”, que és on realment els pertoca.

Tor contra el CTT Malgrat

Equip titular de Segona Nacional: Terricabras, Gallego i Gómez

Feu un comentari