Hem superat les 400 entrades!

Analytics de cttolot.cat
Mostra de les estadístiques

Sí, son unes estadístiques molt modestes, però son les nostres i què carai, fa molta gràcia! El nou blog està actiu des del dia 10 d’Octubre, cosa que vol dir que son unes 10 visites cada dia, que com veieu s’han anat produïnt d’una manera bastant irregular.

Des d’aquí vull animar a què tothom que visiti la web (pares, jugadors, parents, amics, entrenadors, etc.) aporti el seu granet d'”arena”. Com? Doncs enviant-nos la aquella fotografia que ha quedat tan bé a el vostre fill, aquella anècdota que heu passat a Torroella o a Bàscara que us ha fet tanta gràcia, una queixa sobre la organització d’un campionat, alguna suggerència per millorar algun aspecte del club. Ara fa uns mesos un pare va escriure una poesia molt graciosa sobre el tennis taula, cosa que em fa pensar en publicar-la com una entrada.

Animeu-vos i participeu amb el què vulgueu a cttolot@hotmail.com o dponscat@gmail.com, envieu-nos fotos o texts que voleu que pengem a la web i ajudeu-nos a fer pujar aquestes estadístiques. A veure si aconseguim passar de 1000 abans que s’acabi l’any!!

Visca el tenis taula i visca el nostre club!

2 comentaris a “Hem superat les 400 entrades!”

 1. Dani, Francis, i companys

  Bona feina amb el blog. Amb aquesta presència a la xarxa el nostre club també és capdavanter. He estat navegant una mica, hi ha molts pocs clubs que hi siguin ben actius. Ah! I doneu-li canxa al twitter, que és collonut.
  Des de terres empordaneses, us vaig seguint. I a veure si trobo un forat i puc aportar alguna cosa, ni que sigui un post.

  Fins aviat!

  Toni

  PS. Els meus nens, que ara tenen 5 i 2 anys, m’agafen la pala d’amagat i es posen a jugar, segons ells, a “pinpon…” :-)

 2. Gràcies Toni, és molt alentador sentir aquestes paraules d’un professional de la comunicació. Com ja saps tots posem el nostre granet de sorra.

  A veure si surt una “saga paral·lela” de palistes Sellas! ;)

  Fins aviat!

Feu un comentari