Representació del C.T.T. Olot al Zonal Estatal d’Alacant

Encara que no sigui molt nombrosa, la participació dels nostres jugadors al torneig zonal, que es celebrarà aquest cap de setmana a Alacant, si que val a dir que hi serem presents en totes les categories menys en la Senior: l’Arnau Roca ens representarà en la categoria de Benjamins, en Gerard Planella en Alevins, l’Alex Serratosa en Infantils, en Nil Belsa en la categoria de Juvenils, l’Aniol Sellas i en Joan Toledo en la de Sub-23 i finalment l’Emili en la categoria de veterans, acompanyats tots ells per l’Oscar realitzant les tasques d’entrenador.

A tots ells i als seus respectius acompanyants, voldria desitjar-los un bon viatje i una bona estada, i agrair-los el seu esforç, per representar al nostre club, en una de les màximes competicions que es celebren a nivell estatal.

Moltes gràcies i sort per a tots !!!

Enric Llagostera i Fajeda

Feu un comentari