Un propòsit per a aquest Nadal

Ara ens arriben uns dies, en els que podrem aturar aquest ritme frenètic que portem damunt nostre, i hauríem de mirar d’aprofitar-los, per descobrir la importància de les petites coses que ens envolten i que moltes vegades, ens passen desapercebudes per voler córrer instintivament, cercant la felicitat.

Aquest any que anem deixant enrera, ha estat difícil per a moltes famílies que han perdut la feina i que han vist minvades les seves possibilitats econòmiques, per fer front a despeses tant vitals com són la l’habitatge o fins i tot la manutenció, d’altres han passat per vivències molt dures degut a la manca de salut o a la mort d’algun familiar, això son fets colpidors que poden arribar a fer trontollar la bona convivència entre aquestes famílies. Per això m’agradaria fer una crida, des de la més absoluta humilitat, per plantejar – nos si cal elevar una queixa quan ens sentim una mica refredats, o si val la pena desesperar – nos quan una cosa no ens ha sortit tant be com esperàvem, ó si no hem trobat aquell regal que buscàvem, o si . . . Hi han tantes coses per les que ens queixem o per les que ens preocupem, que moltes vegades, no ens deixen veure tot el que tenim, i hauríem de donar gràcies a Déu constantment, per poder – nos aixecar cada matí veient al nostre costat a les persones que més ens estimem, per gaudir de la salut necessària i poder desenvolupar la nostra vida amb total autonomia, per poder conservar un treball que ens permeti viure dignament, per …, son un munt de coses per les que ens hauríem de sentir especialment privilegiats, i per les que ens hauríem de sentir immensament feliços.
Per això, m’agradaria que aquest Nadal, tots plegats, ens féssim el propòsit d’aturar – nos un instant, i aprenguéssim a descobrir en la senzillesa d’aquestes petites i rutinàries coses, però alhora tant importants, aquesta felicitat que tantes vegades s’ens presenta tant a prop i que nosaltres ens entossudim a veure-la tan distant.

De ben segur, que això ens farà ser millors persones i podrem encomanar alegria i esperança, a tota la gent del nostre voltant que ho pugui necessitar.

Be, no em vull allargar més, només desitjar – vos a tots plegats un joiós Nadal ple d’amor i de pau, i un 2010 on es puguin fer realitat tots els vostres somnis.

Una forta encaixada

Enric Llagostera i Fajeda
President del C.T.T. OLOT

2 comentaris a “Un propòsit per a aquest Nadal”

  1. Conmovedor Enric! Et desitjo a tu i a la resta de socis, amics, familiars, companys… un feliç i pròsper any 2010, que com diu la dita… “any nou, vida nova” i poder començar un 2010 carregat d’energia i de voluntat.

    FELIÇ 2010 FAMILIA!!!
    :):):)

Feu un comentari