Victòries a Segona Nacional i Primera Provincial. Derrotes a Divisió d’Honor Catalana i Lliga Catalana d’Edats

Segueix la trajectòria impecable de l’equip de Segona Estatal, al que si ha afegit el de Primera Provincial, que amb una sola derrota segueix en segona posició. En Divisió d’ Honor Catalana no es va poder guanyar el líder, i en Lliga Catalana d’Edats derrota a Bàscara.

SEGONA ESTATAL
CTT OLOT, 5  –  CTT BÀSCARA, 1

Ens visitava el segon classificat, però també en aquesta ocasió, el CTT Olot es va mostrar  intractable, i tan sols el seu base va ser capaç d’assolir un punt. A falta de dos partits per acabar la primera volta, els immediats perseguidors, ja estan a dos victòries.Per l’ Olot: Gallego (2), Terricabras (2) i Gomez (1).

DIVISIO D’ HONOR CATALANA
CTT OLOT, 2  – TT PREMIA, 4

Quina llàstima !! Ens visitava el líder i després del 1-1 al marcador, els dos següents punts van caure del costat visitant per ajustats 3-2, l’ avantatge va ser suficient per emportar-se la victòria, malgrat posar momentàniament l’ emoció al marcador amb un 2-3. En aquest partit, malgrat la derrota, l’Olot no es va mostrar inferior al líder, ho demostra l’ igualtat en els jocs jugats (11-13). Per l’Olot: Aniol Sellas (1), Jordi Tor (1) i Marc Costa.

PRIMERA PROVINCIAL
CTT OLOT, 4  – CTT RIPOLL, 1

Clara superioritat del conjunt local, davant un dels equips punters de la categoria. L’ Olot segueix, amb una sola derrota, en segona posició, per darrera el TT Tramuntana, líder invicte del campionat. Per l’ Olot: Jordi Masaló (2’5), Marc Costa (0’5) i Enric Llagostera (1).

LLIGA CATALANA D’ EDATS
CTT BÀSCARA, 4  – CTT OLOT, 2

Derrota davant el Bàscara, que va presentar un equip amb un jugador juvenil, i en aquestes categories, això es nota. De totes maneres el partit va ser ben jugat pels nostres joves jugadors. Per l’ Olot: Adrià Sabater (1), Xavier Rubió (1) i Adrià Llop.

Gallego (2a Nacional)
Gallego (2a Nacional)
Tor, Sellas i Costa
Tor, Sellas i Costa

Feu un comentari