Victòries contundents del C.T.T. Olot

El CTT Olot aconsegueix tres victòries contundents a Segona Divisió Estatal, Divisió d’Honor Catalana i Lliga Catalana d’Edats, i els rivals no aconsegueixen cap punt.

SEGONA DIVISIÓ ESTATAL

EL CIERVO DE SABADELL, 0 – CTT OLOT, 6

Nova victòria del conjunt olotí, en aquesta ocasió més clara, si cal, que en altres ocasions. Malgrat que el conjunt del Vallès va reservar dos dels seus jugadors habituals, els jugadors del CTT Olot, van demostrar de nou la seva superioritat. Pel CTT Olot: Gallego (2), Gomez (2) i Terricabras (2).

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – TT TRAMUNTANA, 0

Abans d’iniciar-se el partit, tot feia pensar en un enfrontament igualat, però des de el primer punt, es va veure un Olot molt posat en el partit, i amb ganes de decidir aviat l’enfrontament. Tres victòries seguides en els individuals per 3-1 i per rematar-ho un 3-0 en el doble. Per l’Olot: Aniol Sellas (1’5), Jordi Tor (1’5) i Marc Costa (1).

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT OLOT, 4 – CPP IGUALADA, 0

Segona victòria de la temporada, i en aquesta ocasió amb claredat davant un rival més incòmode del que el resultat expressa. Els tres enfrontaments individuals es van resoldre per ajustats 3-2. El doble que posava el 4-0 definitiu es va guanyar més clarament (3-0). Per l’Olot: Adrià Sabater (1’5), Adrià Llop (1) i Alex Serratosa (1’5).

SOBRE EL ZONAL JUGAT A ALACANT

Arnau Roca en la categoria benjamí aconsegueix la 12à posició

Aquesta competició concentra jugadors de tot Espanya, distribuïts en tres àrees geogràfiques, i en el de la zona Est hi prenen part jugadors de Navarra, Aragó, Catalunya, Illes Balears i País Valencià. Els 10 primers classificats de cada zona, junt amb els sis millors del rànquing espanyol, disputen el Torneo Estatal a Valladolid. El CTT Olot hi va ser present en cadascuna de les categories que hi jugaven, excepte en sèniors. La classificació per als quadres d’ eliminatòries, depèn del número de jugadors participants a cada categoria. Emili Bonfill va jugar la categoria de Veterans, passant com a tercer de grup al quadre final, on va caure en primera eliminatòria. En la categoria sub-23, on es classificaven els dos primers de grup, ni Joan Toledo ni Aniol Sellas, aconseguiren els seus objectius. En la categoria juvenil hi va ser present Nil Belsa, en infantil Alex Serratosa, i en aleví Gerard Planella, que com els anteriors, es van quedar a la fase de grups. Cal dir que excepte els caps de sèrie, un per grup, la resta és per sorteig pur, i això determina moltíssim les possibilitats d’accedir al quadre final de cada jugador. En la categoria dels més menuts és on el CTT Olot, de la mà d’ Arnau Roca, va tenir una actuació més destacada. En la fase de grups va quedar classificat segon, després de un triple empat que en aquest cas l’afavorí. Absent de les prèvies del quadre final, a 1/16 de final perdia l’enfrontament i passava a lluitar pels llocs del 9 al 16. Perdre el següent partit era acomiadar-se de la possibilitat de anar al Estatal, però en aquesta ocasió es va imposar al seu oponent i feia un pas més cap al seu objectiu. En els dos següents enfrontaments la sort li va ser totalment esquiva, ja que va perdre en ambdues ocasions, al cinquè set, 11-9 en una ocasió i per 12-10 en l’altre. Per tant dotzè lloc final i a esperar si hi ha baixes que el permetin ocupar un lloc en el Estatal. Al finalitzar la competició, l’entrenador Oscar Gallego, manifestava la satisfacció pel campionat del jove jugador olotí, així com l’esforç i el compromís, de la resta de jugadors i el bon ambient viscut entre els integrants de tota l’expedició.

3 comentaris a “Victòries contundents del C.T.T. Olot”

 1. Aquesta setmana NO hem fet “Hat Trick…. HEM FET PÒQUER”, jejeje

  Millor impossible… tots els equips guanyen 4-0… la llàstima ara que estem “enratxats” és que ara arribin les vancances i la parada nadalenca.

  Per cert, BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!!!

  Josep Maria

 2. Jajajaja, efectivament Josep Mª. Crec que quan vaig escriure el missatge encara no sabia que haviem guanyat de Catalana d’Edats.

  I per cert, aquest dimarts vam anar a jugar en Tor, Marc i jo contra el Bàscara i vam guanyar!!! Ueeeeueueue!! Però bé, esperem-nos a la crònica per els detalls. A veure si en Xevi l’amaneix una mica… ;)

  Que passeu tots molt bones festes! Ens veiem!

Feu un comentari