C.T.T. Olot líder de 1a. provincial, segons a DHC i invictes a 2a. nacional

EL CTT OLOT ES COL·LOCA LÍDER DE 1ª PROVINCIAL

Les dos últimes jornades han servit al CTT Olot per situar-se al capdavant de la classificació de Primera Provincial. Malgrat quedar encara set jornades, els de la Garrotxa han fet un pas ferm cap al títol.

En la penúltima jornada es va guanyar clarament al CTT Torroella per 4-0, però el partit més esperat era el jugat el passat divendres a Figueres, davant el CTT Tramuntana. Aquest equip estava invicte, i en la primera volta havia esta l’únic equip capaç de guanyar l’ Olot, per un ajustat 3-4. Per tant l’objectiu era clar, guanyar el partit i l’average. El partit jugat el passat divendres va ser d’una igualtat i qualitat tècnica envejables, i malgrat que l’ Olot es va imposar per 1-4, va haver de suar de valent cadascun dels punts disputats. Els de l’Empordà esperaven l’enfrontament amb la moral a dalt de tot, i amb una sala de joc amb molta animació, però els de l’Olot van saber imposar la seva vàlua i es van emportar el gat a l’aigua. En aquest encontre l’Olot alineà: J. Masaló (2), J. Tor (1’5) i D. Pons (0’5). Ara es tracta d’intentar no fallar en el que queda de temporada !!!!!!!

També s’ha fet ressó d’aquest partit, el TT Tramuntana des de la seva web. Des d’aquí podeu llegir la seva crònica del partit. I al final de la crònica podreu veure alguna foto que van tirar els seguidors Figuerencs.

A més, podeu trobar, també, la classificació de 1a Provincial a la secció de Calendaris > 1a. Provincial > Classificació.

A DIVISIO D’HONOR CATALANA ES MANTÉ SEGON PERÒ ALLUNYAT DEL LÍDER

A falta de tres jornades per a finalitzar la lliga, el líder ATT Premià, es mostra molt sòlid i manté tres victòries d’ avantatge amb els seus perseguidors, entre ells l’Olot, que amb un balanç de set victòries i quatre derrotes, sembla ja haver acomplert abastament els seus objectius, donat que lluitar pel títol és pràcticament impossible. En el darrer partit jugat davant el Malgrat, el CTT Olot va aconseguir una meritòria victòria per 4-2, que hauria pogut ser més amplia si no s’hagués escapat el doble en el cinquè i definitiu set. Per l’Olot: D. Pons (1), A. Sellas (2) i E. Llagostera (1).

A SEGONA ESTATAL SUMA I SEGUEIX. 11 DE 11

Segueix la brillant trajectòria del CTT Olot a Segona Estatal i no hi ha cap equip que sembli capaç d’imposar-se als de la Garrotxa. En els dos últims partits, dos noves victòries per un rotund 6-0, davant el Ciervo de Sabadell i el CTT Bagà. L’aventatge davant els grup de perseguidors és de quatre victòries, i potser ha arrivat l’hora de realitzar alguna rotació. En els dos partits l’Olot va alinear a O. Gallego, J. M. Gòmez i J. Terricabras.

ADRIÀ LLOP REALITZA UN BON HORITZÓ I ACABA SEGON

Es va celebrar la quarta fase del Horitzó gironí i A. Llop va aconseguir una molt treballada segona posició en el grup “A”. En el primer partit es va imposar al cinquè set per un ajustat 13-11, en el segon que anava guanyant per 2-0, el varen empatar i es va imposar en el cinquè. Ja a semis va jugar el seu millor partit, imposant-se al actual líder de la classificació per 3-1, i no va poder-ho rematar guanyant la final, però aquest bon resultat el situa al quart lloc de la general a quatre punts del tercer. En aquesta general A. Sabater, que va aconseguir un sisè lloc en aquesta fase, es manté segon.

En el grup “B” A. Roca va aconseguir una tercera posició i aconsegueix pujar al grup “A”. A. Nogué setè, G. Planella onzè i O. Puigmal dotzè, varen ser els altres jugadors en aquest grup. I en grup “C” varen debutar B. Ribó i E. Yeste que varen quedar en les posicions 9 i 11 d’un total de 22 jugadors.

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT EL CENTRE, 4 – CTT OLOT, 2

Tocava desplaçament a Barcelona, al barri de Gràcia, on els joves jugadors olotins varen realitzar un bon partit , malgrat que no es van poder endur la victòria. Amb un bagatge de tres victòries i cinc derrotes, cal no adormir-se per tal d’assegurar-se la permanència. Per l’Olot: N. Belsa (1), A. Llop (1) i X. Rubió.

Feu un comentari