Dos videos espectaculars sobre tennis taula

Aquesta entrada fa molts dies que la vull publicar perquè temps enrera un company del club (en Toni Sellas) ens va enviar el primer dels vídeos que es veuen a continuació. És realment espectacular com entrena la nena, impressionant. Però tot mirant el vídeo no sé si a més de fixar-vos amb la velocitat, amb la intensitat, amb la rapidesa de les cames d’aquesta xineta, teniu temps de fixar-vos també amb l’entrenador. Mireu-vos bé el vídeo i veureu que per fer llançar les boles a aquesta velocitat també se n’ha de saber una mica.

I el segon vídeo és “simplement” un recopilatori de punts espectaculars sobre la final dels Jocs de Pekin 2008, entre Ma Lin i Wang Hao. Realment és impressionant, com diria aquell: im-pressionant!

Espero que us diverteixin.

Feu un comentari