Gómez i Sabater a l’Open de Nadal de Torrella

El passat Dissabte, dia 2 de Gener de 2010, el Gimnàs del CEIP Guillem de Montgrí va acollir el IV Open de Nadal de Torroella de Montgrí. Un centenar d’inscrits que representaven gairebé tots els clubs de la província de Girona disputaren una nova edició d’una competició que pretén establir-se com a referent a les comarques gironines a l’hora de donar la benvinguda al nou any.
En categoria Infantil el triomf va ser per Miqueleta Balanzó (CTT Tramuntana) que es va imposar per 3 – 2 a A. Sabater (CTT Olot) en una final molt ajustada que es va decidir en l’últim sospir. Sabater en la fase de grups que va acabar invicte, s’havia imposat a la jugadora figuerenca. En la categoria reina, l’ Absoluta, cal destacar el tercer triomf de J.M. Gómez en les quatre edicions de l’Open de Nadal. Tanmateix aquesta va ser molt més treballada del que es preveia. Ja a semifinals, Joaquim Creixell (CTT Torroella) posaria Gómez a prova, però aquest es va acabar imposant. En la final Gómez va sortir decidit a resoldre-la per la via ràpida i es va col·locar amb un 7- 2 en el primer joc enfront l’esquerrà Jordi Ribas (CTT Torroella) resultat que Gómez incomprensiblement deixaria escapar pels molts errors que va cometre a partir d’aquest instant. Ribas es va mostrar molt més agressiu i va ratllar la perfecció en el segon joc, dominant-lo de principi a fi. A partir d’aquest instant i sense res a perdre, Gómez va apostar per un gran canvi tàctic i d’aquesta manera i buscant cops amb molt d’efecte Gómez va aconseguir capgirar un 0-2 desfavorable i endur-se una nova edició de l’Open de Nadal de Torroella de Montgrí.
En categoria aleví hi prengueren part Gerard Planella, Àlex Nogué i Xavier Rubió, que no van passar al quadre final i en Benjamins, Oriol Puigmal, segon al seu grup, va caure eliminat a quarts de final.

L’EQUIP DE DIVISIO D’HONOR S’IMPOSA AL SEGON CLASSIFICAT

CTT OLOT, 4 – LLUÏSOS MIOLATEX, 3

Important victòria del passat cap de setmana, davant el segon classificat, que fins el moment tan sols acumulava dues derrotes. El partit va ser llarg i dur, però al final la victòria va somriure als de casa. El ATT Premià segueix fort al capdavant de la taula, i la possibilitat de lluitar per l’ascens es va perdent. Per l’Olot: Masaló (1), Tor (2’5) i Costa (0’5).

SEGONA ESTATAL

CTT VILAFRANCA, 2 – CTT OLOT, 4

Nova victòria que consolida més i més el conjunta olotí al capdavant de la taula, on el segon classificat ja està a tres victòries. Per l’Olot: Gallego (2), Gomez (1) i Terricabras (1).

A continuació podeu veure dues fotografies cedides per el Club Tennis Taula Torroella.
I a qui li faci gràcia veure el quadre d’emparellaments del torneig se’l pot descarregar: Resultats IV Open de Nadal.

Gómez a la recollida de premis

Sabater a l'entrega de premis del Torneig

Feu un comentari