Balanç positiu del cap de setmana pels sénior

Continuen amb pas ferm els tres equips sèniors de l’entitat olotina, comandant la classificació a Segona Estatal -amb l’equip encara invicte- i la Primera Provincial, i consoliden el segon lloc a Divisió d’Honor Catalana.

SEGONA ESTATAL

CC SANT ANDREU, 2 – CTT OLOT, 4

Partit al Casal Catòlic del barri barcelonés de Sant Andreu, on hi milita E. Escamilla, jugador que va ajudar el CTT Olot a pujar a Segona Estatal i a consolidar-lo a la categoria la temporada pasada. Precisament va ser aquest jugador el que va aconseguir els dos punts pel seu equip. JM Gomez li va posar les coses difícils, però al final es va endur la victorià Escamilla. L’equip olotí va alinear A. Sellas en el lloc de O. Gallego, i el jove jugador va complir, aconseguint un punt i perdent amb Escamilla, jugadors que es coneixen sobradament. Per l’Olot: A. Sellas (1), J. Terricabras (2) i JM Gomez (1).

DIVISIO D’HONOR CATALANA

CTT TORROELLA, 1 – CTT OLOT, 4

Els olotins van aconseguir una clara victòria en el marcador final, però l’encontre va ser molt disputat i jugat en una sala on feia molt fred i per tant no hi havia les millors condicions per a la pràctica d’aquest esport. Malgrat això l’Olot es va sobreposar a la situació i només va cedir un punt. Amb aquest resultat el CTT Olot consolida la segona posició en aquesta categoria. Per l’Olot: J. Tor (2’5) D. Pons (0’5) i E. Llagostera (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CER L’ESCALA, 0

Semblava que podia ser un partit complicat, donat que el CER és el quart classificat i compte a les seves files amb J. Sues, experimentat jugador, amb una dilatada carrera als més alts nivells del tennis taula, però a l’hora de la veritat D. Pons el va guanyar i també es va guanyar el doble formant Pons-Sellas. Clara victòria que referma les possibilitats, cada vegada més properes, d’aconseguir el desitjat títol provincial. Per l’Olot: A. Sellas (1’5), D. Pons (1’5) i J. Toledo (1).

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT OLOT, 1 – CTT BASCARA, 4

Ens visitava el líder, i malgrat que es va completar un bon partit, amb molt bona actitud per part dels nostres, els visitants van demostrar estar un escaló per damunt nostre. Per l’Olot: A. Sabater (1), N. Belsa i X. Rubió.

Està publicada la classificació a dia d’avui de primera provincial. Aneu a la secció de calendaris de 1a. Provincial.

Feu un comentari