L’equip d’Edats “A” salva el cap de setmana del CTT Olot

Cap de setmana amb tres derrotes, entre elles la primera del equip de Segona Estatal, que va caure davant el CTT Bàscara, ferm candidat al segon lloc.

LLIGA D’EDATS PROVINCIAL ELIT

FD CASSANENC, 1 – CTT OLOT “A”, 4

Bon partit del equip “A” en el Provincial Elit, equip que va salvar la papereta del cap de setmana, essent el que va aconseguir l’única victòria assolida pels diferents equips. La parella olotina no va donar opcions als selvatans i s’imposaren per millor joc. Per l’Olot: Nil Belsa (2’5) i Ferran Buixeda (1’5).

TT TRAMUNTANA 5 – CTT OLOT “B” 0
CTT VILABLAREIX 4 – CTT OLOT “B” 1

Doble enfrontament el passat dissabte a la tarda al pavelló de Vilablareix. Els rivals varen saber contrarestar el joc incisiu dels jugadors olotins, els quals ho varen intentar, però tan sols en una ocasió varen poder aconseguir batre els rivals. Per l’Olot: Xavier Rubió i Arnau Roca (1).

SEGONA ESTATAL

CTT BÀSCARA, 4 – CTT OLOT, 2

Bon partit el jugat pels locals, que a més van estar més encertats en l’alineació. L’Olot ho va intentar i fins i tot Terricabras va tenir a les seves mans imposar-se al seu jugador estranger, en una pilota amb 10-9 al marcador del cinquè set. Però al final primera derrota que no enterboleix en absolut el bon fer del CTT Olot en aquesta categoria. A primers d’abril, en una seu encara per decidir, es jugarà la fase d’ascens a Primera Estatal, i independentment del que passi en els tres últims partits, l’Olot hi serà present com a campió de grup. Per l’Olot: Aniol Sellas, Jordi Terricabras (1) i JM Gomez (1).

En aquestes mateixes dates i durant tres caps de setmana, el CTT Olot també estarà immers en la fase d’ascens a Segona Estatal. Però d’això ja hi haurà temps de parlar-ne més detingudament.

Teniu la classificació de 1a Provincial actualitzada a falta del partit del Ripoll, que s’ha guanyat 4-0.

Feu un comentari