Recordeu quan… (I)

S’acosta la primavera encetant aquest mes de Març. I encetem també aquesta secció amb l’intenció de recopilar fotos antigues i no tan antigues. Aquesta secció es dirà Recordeu quan…

Sempre és curiós, i si més no, maco,  veure que els que avui ja son “grans” amb els seus 19 anys, fins no fa gaire encara eren criatures. Veure com els que ja hem posat el 3 a davant, o estem a punt de posar-lo, també tenim un passat dins aquest club. V com els que ja fa anys que estan portant el timó, també se’ls ha immortalitzat en fotos… Fotos que seràn, de ben segur, nostàlgiques per alguns i divertides per d’altres. En qualsevol cas que tothom qui vulgui les pugui gaudir. I qui hi vulgui col·laborar, no cal dir que estem més que oberts a publicar les fotografies que ens envieu…

Avui publiquem dues fotografies on podem veure a gent del club i altres persones que no ho son, però que ben segur que si visiten aquesta pàgina els farà gràcia… Són de l’Horitzó de 2003?

Feu un comentari