Sessió d’entrenament dels sèniors amb les jugadores internacionals del F.D. Cassanenc

Les dos jugadores internacionals del FD Cassanenc varen dur a terme  una sessió d’entrenament a les instal·lacions del CTT Olot, amb alguns jugadors del club olotí. Durant més de tres hores, varem poder gaudir de la seva presència, i assistir a un veritable entrenament professional de tennis taula. Les dos jugadores porten bons percentatges de victòries a la Superdivisió Femenina, i acabada la sessió d’entrenament, varen agrair el tracte rebut i l’alt nivell de l’entrenament efectuat.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX,  0 – CTT OLOT,  4

Victòria plàcida del conjunt garrotxí, que els va acostant cada vegada més al títol. Molt interessant va ser la partida entre A. Davi i E. Llagostera, dos jugadors molt habituals en els podis del campionat provincial de veterans, que va resoldre ajustadament el jugador olotí. Aquest enfrontament, i el seriós doble jugat per Pons-Costa, van permetre marxar amb aquest contundent resultat. Per l’Olot: D. Pons (1’5), M. Costa (1’5) i E. Llagostera (1).

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

ATT PREMIÀ,  4 – CTT OLOT,  2

Últim partit de lliga, amb tot decidit, donat que el Premià ja feia dos jornades que era el campió i que assolia l’ascens a Superdivisió Catalana. L’Olot que en un moment donat de la temporada, va tenir les seves opcions, ha acabat la lliga amb els deures acomplerts. Aquest darrer partit va veure el debut d’E. Bonfill, jugador de categoria veterana, que va estar competint al Zonal d’Alacant. En el seu debut a la categoria va ser aconseguir un punt. Per l’Olot: E. Bonfill (1), D. Pons i M. Costa (1).

Feu un comentari