Tres noves victòries dels sénior del C.T.T. Olot

Un altre cap de setmana victoriós pels equips sèniors del CTT Olot. Clares victòries a Segona Estatal i Divisió d’Honor Catalana, i in-extremis a Primera provincial, que podia haver costat cara.

SEGONA ESTATAL

CTT CIUTADELLA, 1 – CTT OLOT, 5

Desplaçament a les illes aquest passat cap de setmana per enfrontar-se al Ciutadella, equip que al començament de temporada, semblava cridat a ocupar una de les dues places amb dret a participar a la fase d’ascens a Primera. La realitat ha esta diferent, i la victòria podia haver estat fins i tot més amplia, si JM Gomez hagués tingut una mica més de sort, davant el seu jugador estranger, amb qui va perdre per un ajustat 3-2. Per l’Olot: Gallego (2), Gomez (1) i Terricabras (2).

DIVISIO D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – TT PARETS, 0

Partit sense cap història si no és perquè els rivals es varen presentar amb un retard de més de una hora sobre l’horari previst. Ja en el partit els tres jugadors del Olot van donar una bona lliçó de tennis taula als rivals. Solsament el partit de dobles va estar ajustat, guanyant la parella Tor-Masaló per 3-2. Per l’Olot: Masaló (1’5), Tor (1’5) i Enric Llagostera (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT CAMPLLONG, 3 – CTT OLOT, 4

Que just que va anar !!!!! L’Olot que va líder a la Primera Provincial, però que no es pot permetre cap derrota, donat que va empatat amb el TT Tramuntana, però amb avantatge per l’average, va estar a punt d’ensopegar a la pista del Campllong. El partit es va iniciar amb retard i en un pavelló, on el més recomanable era posar-se un forro polar. Amb aquestes condicions l’Olot es van sentir estrany i desorientat, i va tirar endavant un partit molt difícil. La derrota podia haver costat el liderat al CTT Olot, però sortosament una setmana més lidera la classificació, i ja falta menys !!! Per l’Olot: Dani Pons (2), Joan Toledo (1) i Marc Costa (1).

LLIGA CATALANA D’EDATS

CPP IGUALADA, 4 – CTT OLOT, 3

Partit molt igualat i que podia haver caigut per qualsevol de les dues bandes, malgrat que els locals al final es van emportar el gat a l’aigua. Bon partit dels tres jugadors olotins. Per l’Olot: Sabater (2), Llop (1) i Rubió.

HORITZO A BCN

Els benjamins Arnau Roca i Oriol Puigmal es van desplaçar a Barcelona per tal de prendre part en una nova fase del circuit horitzó. El balanç per l’Arnau Roca, tercer a la classificació provisional abans de la prova, va acabar amb un balanç de quatre victòries i una derrota. L’Oriol Puigmal que s’estrenava al grup “A” va desenvolupar un bon tennis taula, però no li fou suficient per assolir cap victòria.

Feu un comentari