A un pas del títol

L’equip de Primera Provincial està a un sol partit de guanyar el títol de campió de lliga per segona vegada en tota la seva història. L’únic equip que ha estat capaç de guanyar els olotins, ha estat el TT Tramuntana, amb qui està empatat, i que solsament el average entre els dos equips, desfà l’empat a favor de l’Olot. Aquesta temporada l’equip ha portat una regularitat important i ens ha fet gaudir d’un bon tennis taula, i a més l’equip ha mantingut la seva filosofia de fer jugar diferents jugadors, i així fins a vuit jugadors diferents han format les alineacions al llarg de la temporada. El proper divendres es desplaçarà a Girona per enfrontar-se al AVAP i de guanyar, el campionat serà pels garrotxins.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT BÀSCARA, 0

Important i clara victòria dels locals, davant un rival complicat a priori, però que l’ excel·lent joc desplegat pels locals va minimitzar. Una vegada més, la seriositat i professionalitat que despleguen els jugadors del Olot en cada partit, sigui qui sigui el seu oponent, els fa afrontar cada partit com si d’una final es tractés, i fa que practiquin un tennis taula d’alt nivell. Per l’Olot: Jordi Tor (1’5), Enric Llagostera (1) i Dani Pons (1’5).

Esperem que tot el club pugui celebrar el campionat de Primera Provincial, aquest proper divendres.

Per altra banda, el dissabte es juga a les instal·lacions del CTT Olot, el darrer partit de la temporada de Segona Estatal, una bona ocasió per gaudir de bon tennis taula i recolzar l’equip que ha efectuat una extraordinària temporada, amb una sola derrota en tota la lliga.

LLIGA EDATS PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT BÀSCARA, 3

Quina gran tarda de tennis taula varem poder gaudir aquest passat dissabte al Pavelló Municipal. Quines partides tan renyides i igualades, i quina il·lusió en cada pilota disputada. Ambdós equips van jugar un gran tennis taula, i els jugadors dels dos equips varen ser llargament aplaudits en diferents fases de l’encontre. Bona progressió dels joves jugadors locals. Al final la victòria va caure de la banda dels visitants, però era el que menys importava en aquell moment. Felicitats als jugadors dels dos equips pel seu partit !!!!! Per l’Olot: Alex Nogué (2) i Oriol Puigmal.

Feu un comentari