Campions !!!!!

El CTT Olot s’ha proclamat brillantment, campió de lliga de Primera Provincial per segona vegada en la seva història, i després de setze jornades, tan sols ha estat derrotat en una ocasió. Va ser precisament en un partit com a local, davant el TT Tramuntana en que es va veure superat per 3-4. Aquest equip ha acabat la lliga empatat a punts amb els olotins, però l’ average ha donat el títol als de la Garrotxa, que en la seva visita a la pista dels empordanesos es va imposar per 1-4. Al llarg de la competició, l’ Olot s’ha imposat als rivals en vuit ocasions per 4-0 i en cinc per 4-1, i tan sols ha patit més en dos partits, en un 4-2 davant el CTT Torroella, i especialment a la pista del Campllong, darrer classificat al final, on es va vèncer per un ajustat 3-4. Felicitats doncs a tota la família del tennis taula olotí i especialment als jugadors que han composat aquest equip !!!!!

AVAP, 0 – CTT OLOT, 4

S’havia de jugar i guanyar aquest darrer encontre, i a fe que els olotins van anar per feina i van deixar llest el partit d’una manera ràpida i contundent. En aquest darrer partit el CTT Olot va formar amb: Jordi Tor (1’5), Enric Llagostera (1), Dani Pons (1) i Marc Costa (0’5).

SEGONA ESTATAL

CTT OLOT, 4 – CTT TORROELLA, 2

Últim partit de lliga i nova victòria. El club olotí ha acabat la lliga amb una sola derrota, i ara tocarà preparar-se per a la fase d’ascens a Primera Nacional, que se celebrarà els propers dies 10 i 11 d’abril. En aquesta fase hi participen els primers i segons de cada un dels tretze grups que hi ha de Segona Nacional, i l’equip del grup on ha participat l’Olot que els acompanyarà, serà el CTT Ciutadella. El partit davant el Torroella va ser distret i amb alguns enfrontaments molt emocionants. Per l’ Olot: Oscar Gallego (2), Aniol Sellas i JM Gómez (2).

6ª FASE HORITZO GIRONI

En aquesta sisena fase i última, el CTT Olot va fer debutar dos nous palistes. Marta Soy va acabar el torneig amb dues victòries i dues derrotes, i Àngel Heras amb tres i una. Adrià Sabater lluitava pel primer lloc a la general i Adrià Llop pel tercer, però no es varen aconseguir. Tot i així han acabat en uns meritoris segon i quart lloc. En aquest grup “A” també hi participà Alex Serratosa. Xavier Rubió aconseguí el segon lloc en el grup “B”. També hi participaren amb diferent sort Alex Nogué, Bernat Ribó i Eric Yeste.

HORITZÓ A BARCELONA

Els dos palistes habituals, Oriol Puigmal i Arnau Roca, es van desplaçar a Barcelona per tal de participar en la última fase del Horitzó. En aquesta ocasió el balanç de l’Oriol va ser de tres victòries i una sola derrota, demostrant una molt bona progressió respecte anteriors participacions, i Arnau Roca de dues victòries i dues derrotes.

5 comentaris a “Campions !!!!!”

 1. MOLTES FELICITATS A TOTS !!!

  Ja som campions de Primera Provincial. Encara que ahir vam tenir la sort de no patir gaire, tothom sel club sap el què ha costat assolir aquest títol. Vull agraïr a tothom que ha col·laborat, sobretot els més joves (gràcies David i Joan), als dos Jordis (Tor i Masaló), que sempre han estat disposats a donar un cop de mà, a tota la gent que ens ha acompanyat a veure (i patir) els partits. També vull donar les gràcies a els germans Homs per acompanyar-nos el dia del títol (Esteve, el pròxim dia compra cava més bó!!!) i també a en Josep Mª, per tenir el detall de venir-nos a veure. Ara només falta que el cornista oficial del club se’ns inspiri i redacti una crònica com Déu mana!!! (Xavier, ahir vaig fer mig punt, no t’equivoquis). Segur que em deixo molta gent que ha col·laborat i ha posat el seu grà de sorra per assolir el títol, encara que no hagi pogut jugar. A tots ells moltíssimes gràcies i moltes felicitats.

  VISCA EL CTT OLOT !!!
  TORNAREM A VÈNCER !!!

 2. ENHORABONA PEL DOBLET !!!

  En primer lloc, voldria demanar que en Marc ens aclarís això del ” CORNISTA “, per un moment he pensat que el nostre sempre benvolgut Marc, desitjaria que algú del club, a toc de corn anunciés aquests èxits tan importants aconseguits aquesta temporada, tot i que crec que el fet s’ho mereix, potser no cal ser tan exagerats.
  Bé, bromes apart, permeteu-me que m’afegeixi a les mostres d’agraïment i felicitació per aquests títols aconseguits en la màxima categoria provincial i en la 2ª divisió estatal, i alhora m’agradaria dirigir més específicament aquesta felicitació, als seus capitans Dani i Oscar, que de forma magistral han sabut alinear en cada encontre, els jugadors adients per escriure un cop més, una altre pàgina daurada en el llarg historial del nostre club.
  Com molt bé diu en Marc, no tan sols cal felicitar als jugadors ( tot i que ells son potser la part més visible i la que han soportat l’esforç esportiu necessari per assolir aquest doblet ), si no que cal agrair a tota la resta de la gent, que assistint als partits, encoratjant als nostres jugadors, posant la seva disponibilitat en mans dels respectius capitans, han fet possible que el nom del CTT OLOT, hagi estat admirat i alhora respectat per tots els seus rivals.
  Per acabar, comentar – vos que encara ens queden moltes fites per aconseguir aquesta temporada, tant a nivell esportiu, com d’organització de campionats, com d’ordre intern, etc.., i una petita ” avanzadilla ” la podeu trobar a continuació ” :

  – Fase ascens a 1ª estatal
  – Fase ascens a 2ª estatal
  – Campionats de Catalunya d’edats
  – Top Català
  – Open Catalunya
  – Lligues promeses i veterans
  – Fases finals territorials
  – Campionat Catalunya benjamí
  – Campionat d’Espanya Benjamí
  – Dinar final de temporada
  – Renovació equip tècnic i jugadors
  – Renovació vestimenta del club
  – . . . . . . . . . . . . . . . .

  i de ben segur que encara m’en deixo unes quantes.
  Això vol dir, que ara més que mai i esperonats amb aquests títols aconseguits, hem de fer entre tots, que aquesta temporada s’acabi de la manera més brillant possible, i el nom del CTT OLOT, continui sent un referent en el mon del tennis de taula.

  Enhorabona i a tope con la molokai !!!

  Enric Llagostera i Fajeda

 3. Ha semblat un títol fàcil, però no ha estat així. Ho demostra el haver quedat empatats a punts amb el TT Tramuntana, a qui cal felicitar pel sots-campionat, i per l’esportivitat demostrada en el partit de la segona volta a la seva pista, on hi anaven bona part de les possibilitats pel títol. Ho demostra el 3-4 al camp del Campllong, equip classificat en darrer lloc. I ho demostra que en tota la història del nostre club, és la segona ocasió en que ho podem celebrar.
  Valoro moltíssim el costat que van fer a l’equip en Jordi i l’Esteve Homs i en JM Gomez en el darrer partit.
  Això és l’esperit d’aquest club !!!!
  Xavier Sellas

 4. Amb el vostre permís, he mogut aquests comentaris a aquesta entrada, ja que em sembla que queda més “ordenat”… ;)

  I no em queda més que ratificar el què hem dit tots en algun moment, i que molt bé remarca en Xevi. Efectivament sembla un títol fàcil, però no ho ha sigut gens. Hauria sigut del tot impossible sense algun dels grans de sorra que hi hem posat tots:

  – Joan, guanyant punts importants, difícils i no gens fàcils.
  – David, demostrant que es pot compaginar la feina, l’estudi, l’amor (ara en diuen així…), i fer algun que altre punt.
  – Marc posant els punts sobre les is guanyant quan s’ha de guanyar, estant a la taula concentrat i reafirmant que mai és tard per consolidar el bon joc.
  – Enric, consolidant per enèssima vegada el seu bon joc, però aquest cop amb la dificultat d’haver-ho de fer amb una nova fusta i gomes.
  – Masaló, que ens fa recordar que si no entrena està 2 nivells per sobre, i ens fa desitjar a tots que entreni, per veure tennis taula de molt alt nivell.
  – Tor, que sense perdre ni mig punt en tota la lliga, els seus pics i el seu peculiar top-spin s’han convertit en un puntal.
  – Dani, és molt lleig parlar d’un mateix, així que no ho faré…
  – I hi afegeixo l’Aniol, que tot i compaginar una de les etapes més importants de la seva vida, la universitària, ha fet algun petit “cameo” a la 1a provincial, exhibint cada cop més, un molt bon nivell!
  – Anna, que amb els teus consells i les teves bandes has aconseguit que pensem més a la taula.
  – Germans Homs perquè sempre heu sigut el nostre mirall, i amb aquest reflex i les bandes que ens heu fet n’hi ha prou!
  – Respectives parelles que sempre heu aguantat la piloteta, encara que no us fascinés.

  A tots, i als que em deixo (tingueu en compte que son quasi la 1 de la nit), moltes felicitats. I com diu el Molt Honorable, encara ens queda molta feina per fer!

  Salut!

Feu un comentari