Èxit total de la pedrera a l’Horitzó Gironí i victòria quasi definitiva de l’equip de 1a. Provincial

Excel·lent jornada de la pedrera del CTT Olot a la 5ª fase del Horitzó gironí, imposant-se en totes les categories. Adrià Sabater campió al grup “A” va jugar un molt bon torneig i es va imposar amb autoritat. Adrià Llop aconseguí una molt meritòria tercera posició, i en l’última fase a disputar el proper 20 de març, els dos jugadors es jugaran estar al podi final. En el grup “A” també cal destacar la novena posició final d’Arnau Roca, en edat benjamí, i que es va imposar a jugadors més grans. En el “B” victòria inqüestionable d’Àlex Serratosa, i molt meritòria participació de Gerard Planella (quin bon últim enfrontament ens va obsequiar !!!), i Alex Nogué i Oriol Puigmal, que varen mantenir la categoria, tot i estar molt cara. Ja en el “C” podi totalment olotí, que els dona l’ascens al “B”, amb la primera posició per a Xavier Rubió, segon lloc per Bernat Ribó i tercer per Eric Yeste. Els entrenadors Emili Bonfill i Xavier Sellas, remarcaven al finalitzar la matinal, el bon tennis taula desenvolupat per cadascú dels jugadors olotins, així com la seva bona actitud.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT RIPOLL, 0 – CTT OLOT, 4

No les tenien totes, els jugadors garrotxins, davant la visita a la sempre difícil sala dels del Ripollès, tercers classificats i durs rivals, especialment quan juguen a la seva pista. Però l’Olot va jugar un molt bon partit, ben treballat en cada enfrontament, fet que no va donar opcions als locals. Ara a falta tan sols de dues jornades, el títol està una mica més a prop, però caldrà no badar. Per l’Olot: Jordi Masaló (1,5), Enric Llagostera (1) i Jordi Tor (1,5).

SEGONA ESTATAL

CN SABADELL, 1 – CTT OLOT, 5

Nova i clara victòria, en aquesta ocasió a Sabadell. Els del Club Natació, que estan lluitant per no ocupar una de les dues places de descens, ho van intentar, però la superioritat dels garrotxins va ser manifesta malgrat que en alguns enfrontaments, el resultat va ser molt ajustat. Per l’Olot: Gallego (2), Tor (1) i Terricabras (2).

Per cert, hi ha penjada la classificació a dia d’avui de 1a. Provincial: aquí

Fotografies publicades a la pàgina de Facebook del Tramuntana:

Feu un comentari