Jordi Tor en sèniors i Arnau Roca en benjamins guanyen l’Open de Primavera

Molt bona participació dels jugadors del Club Tennis Taula Olot a l’Open Primavera jugat a Bàscara, el passat dissabte. Els podis aconseguits demostren el potencial dels jugadors desplaçats a la competició. Per altra banda, nova victòria de l’equip de Segona Estatal, en el que fou el penúltim partit de la temporada.

En la categoria de veterans l’Olot va estar representat per Emili Bonfill, que va aconseguir un meritori segon lloc, essent solsament derrotat pel campió.
En la categoria de sèniors hi prenien part Jordi Tor i Aniol Sellas. Ambdós jugadors van guanyar tots els seus oponents en el grup oferint un bon joc, i passaren com a primers, a la ronda de 1/8. Els dos varen passar l’eliminatòria amb solvència i ja estaven dins els vuit millors, però el quadre els va enfrontar entre ells a quarts, esfumant-se la possibilitat de situar dos jugadors a semis. El bon joc i la veterania de Tor, van fer que aquest derrotés el seu company i entres a semis. Dos partits molt igualats però amb victòria final per ell, el situaven al caixó més alt del podi.
En infantils hi prenien part Adrià Sabater, Bernat Ribó, Adrià Llop i Alex Serratosa. Tots quatre jugadors van aconseguir passar al quadre final com a segons de grup. En una eliminatòria prèvia a quarts, Bernat Ribó no podia amb el seu oponent, malgrat vendre cara la seva pell. Bona progressió del jove jugador del CTT Olot en la seva primera aparició en un Open. En l’altre prèvia la mala sort emparellava Serratosa i Llop, emportant-se el gat a l’aigua el primer. Sabater es quedava a quarts eliminat per la finalista Miqueleta Balanzó. Per la seva part, Serratosa aconseguia passar a semis, on quedava eliminat i en el partit pel tercer i quart lloc, tampoc es podia desfer del seu oponent. Bona actuació en un Open, després de no haver competit amb regularitat últimament.
En Alevins, Alex Nogué va jugar un bon torneig, però el seu grup era molt competitiu i va aconseguir un tercer lloc, que no era suficient per passar al quadre final.
En Benjamins, Oriol Puigmal i Arnau Roca –una parella ja clàssica en la representació del club garrotxí- va oferir un bon joc. Oriol Puigmal no va aconseguir passar al quadre final. Arnau Roca va completar un excel·lent Open, emportant-se meritòriament el primer lloc i demostrant una molt bona progressió. Es un jugador amb bones actituds per jugar aquest esport, i si treballa de valent i aprofita els entrenaments, es pot forjar un bon futur.

SEGONA ESTATAL

CTT OLOT, 4 – CTT RIPOLLET, 2

Bon partit del CTT Olot, que va veure el debut a la categoria de Marc Costa, que va aconseguir un meritori punt, en el cinquè set i aixecant un desavantatge de 7-9, en un dels dos encontres jugats. La solvència de Terricabras i un punt aconseguit per JM Gómez van fer la resta. El proper dia 20 de març l’ Olot jugarà l’ últim partit de la fase regular, davant el CTT Torroella, i serà l’ ocasió per fer costat a l’ equip i ovacionar-los per l’excel·lent trajectòria mantinguda al llarg de la lliga, i per donar-los ànims per a la fase d’ ascens a Primera Divisió Estatal, que es jugarà els propers dies 10i 11 d’ abril. Per l’ Olot: Marc Costa (1), JM Gómez (1) i Jordi Terricabras (2).

Per altra banda els palistes del CTT Olot, Joan Toledo i JM Gomez, varen prendre part el passat dissabte al matí a Balaguer, en els Campionats de Catalunya Universitaris. Els dos jugadors varen esser eliminats pel jugador de Divisió d’Honor, Joan Moregó.

Feu un comentari