Recordeu quan… (II)

Bé, tot i la polèmica que sempre rodeja la famosa protecció de la intimitat he trobat un parell de fotos que m’han agradat. Si algú no li sembla bé que l’hagi publicat, demanaria que ens ho fés arribar sense cap por. Aquí tots som amics. Si voleu veure les fotos…

La primera foto, encara que és relativament recent, la publico pels bons records que em porta, i de ben segur, pel bon record que portarà a cada una de les persones que hi surt.

L’altra és concretament del febrer de 2005, jornada en la qual ens vam proclamar campions de 1a Provincial d’aquella temporada 2004-2005. Com a nota curiosa, fixeu-vos que cap dels integrants de la foto estem tocant de peus a terra. I la veritat és que guanyar aquest títol fa molta il·lusió, et transporta una mica…. als núvols….

Que la sort, les ganes de lluitar totes les pilotes i trempera ens acompanyin aquest divendres contra els amics de l’AVAP i poguem repetir per segona vegada en 26 anys aquesta gesta…

Feu un comentari