El Club Tennis Taula Olot en tres fronts aquest cap de setmana

Aquest proper cap de setmana, el CTT Olot, té tres importants cites: Fase d’ascens a Primera Nacional, Fase d’ascens a Segona Nacional i Top Català Benjamí.

La fase d’ascens a primera Nacional es celebra a la localitat sevillana de La Rinconada, el dies 10 i 11 d’abril, i el CTT Olot hi desplaça els jugadors Oscar Gallego, JM Gomez, Jordi Terricabras i Aniol Sellas. A la competició hi participen els primers i segons classificats de la Lliga regular dels tretze grups de Segona Nacional. Els equips quedaran enquadrats en grups de tres, després del sorteig que se celebrarà el divendres dia 9. El dissabte dia 10 es jugaran dos partits, i en cas de quedar primers de grup, ja s’hauria assolit l’ascens. L’endemà al matí jugaran els segons classificats contra els tercers i el guanyador també aconsegueix pujar a Primera. Des d’ aquí desitjar sort als jugadors olotins !!!!!!!

Els mateixos dies 10 i 11 d’abril, a Bàscara tindrà lloc la primera de les tres fases, de que constarà l’ ascens a Segona Nacional. En aquesta primera fase, el CTT Olot ha quedat enquadrat en un grup de cinc equips, juntament amb el FD Cassanenc, El TT Tramuntana, el CTT Torroella i el CTT Bàscara. Les tres primeres jornades d’aquest grup es jugaran aquest cap de setmana, i la quarta el dissabte vinent dia 17. Els tres primers classificats, passaran a disputar la segona fase, en un nou grup de sis equips, a jugar-se els dies 17 i 18 d’abril. Els dos primers classificats jugaran la tercera i definitiva fase a les instal·lacions de la FCTT a Reina Elisenda, on els quatre primers classificats obtindran l’ apreciat ascens a Segona Nacional. En aquest primer cap de setmana el CTT Olot hi desplaçarà els següents jugadors: Jordi Tor, Jordi Masaló, Dani Pons i Enric Llagostera. Sort a tots !!!!!!!

El tercer front és el Top Català Benjamí, que el juguen els vuit millors palistes del ranking català, i el CTT Olot hi té classificat en sisena posició el seu jugador Arnau Roca, el qual es desplaçarà el diumenge dia 11 a Calella per tal de competir-hi. Des d’aquestes ratlles, desitjar-li tota la sort i sobretot encoratjar-lo a lluitar i tenir en compte els valors de l’esforç i el respecte als rivals.

DARRERS RESULTATS ESPORTIUS

LLIGA D’EDATS PROVINCIAL – ELIT

El CTT Olot “A” s’enfrontà en doble jornada al CTT Olot “B” i al TT Tramuntana. En el primer enfrontament davant els seus companys de club, es varen imposar per un ajustat 3-2. Per l’Olot “A” jugaren Nil Belsa (2) i Ferran Buixeda (1) i pel “B”, Gerard Planella i Bernat Ribó (1).
En l’enfrontament davant els de l’Empordà, no van poder assolir la victòria i varen perdre per un ajustat 2-3. Nil Belsa aconseguí els dos punts per l’Olot.

LLIGA D’EDATS PROVINCIAL – PROMESES

Els més petits es desplaçaven a Cassà en la segona jornada d’aquesta competició, i varen aconseguir un molt meritori resultat de 0-5. Jugaren pel CTT Olot: Oriol Puigmal (2’5) i Alex Nogué (1’5).

4 comentaris a “El Club Tennis Taula Olot en tres fronts aquest cap de setmana”

 1. JA SOM ALTRE VEGADA A 1ª NACIONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  COMPANYERISME
  SACRIFICI
  LLUITA
  PATIMENT
  ENTREGA
  PUNDONOR
  ORGULL
  BON JOC
  FENT PINYA
  ESTRATEGIA
  IL.LUSIO
  GANES DE GUANYAR
  ESFORÇ
  CONCENTRACIO
  ENTRENAMENTS
  PREPARACIO FISICA
  NERVIS
  ANIMS
  MENTALITAT
  BONA GENT
  RESPONSABILITAT
  COMPROMIS
  COMPETITIVITAT
  I PER SOBRE DE TOT, UNA COLLA D’AMICS COMPARTINT UNA EXPERIENCIA UNICA I SEGURAMENT IRREPETIBLE, ALHORA QUE ESCRIGUENT UNA DE LES PAGINES MES BRILLANTS DE LA HISTORIA DEL NOSTRE CLUB

  I MOLTS I MOLTS ALTRES ADJECTIUS QUE PODRIEN ACOMPANYAR AQUESTA GESTA TANT IMPORTANT ASSOLIDA PELS NOSTRES JUGADORS OSCAR, TERRI, MIA i ANIOL

  ENHORABONA CAMPIONS, US HO MEREIXEU i SEMPRE MES QUEDARA EN EL NOSTRES RECORDS AQUESTA FITA ACONSEGUIDA AMB TOTS ELS INGREDIENTS ABANS ESMENTATS

  Enric Llagostera i Fajeda

 2. LA REMUNTADA !!! ( o potser es diu la remontada, però de qualsevol manera, els dos títols em semblen perfectes per encapçalar aquest escrit )

  No podria trobar una paraula més escaient, per definir el que es va aconseguir aquest passat cap de setmana a Bàscara, en la segona fase per l’ascens a 2ª Nacional.
  S’havia de fer el ple i així va ser, 4 de 4, des de el primer encontre fins el darrer, els nostres jugadors varen fer gala d’un altíssim nivell de joc i d’un grau de professionalitat insuperables. No es va donar cap opció als contrincants, i el resultat final va fer justicia al esforç que varen mostrar al llarg de tots els partits. La més sentida enhorabona amb en Jordi Massaló, en Jordi Tor, l’Aniol Sellas, en Dani Pons i en Marc Costa, per situar el nostre club, en una posició més que idònia, per encarar la fase final que es celebrarà els pròxims dies 22 i 23 de maig a Reina Elisenda.

  També voldria agrair a tota la gent que va anar a recolzar l’equip, i que varen patir de valent, ja que segurament sense el seu suport, no s’hagués aconseguit aquesta fita.

  Pels adjectius, no ens preocupem, que si tot va bé a Reina Elisenda, podrem veure un regitzell d’adjectius que no tindran res que envejar als publicats en motiu de l’ascens a 1ª Nacional.

  Ah! per cert Dani, normalment la porto sempre, però s’està quedant florida de no posar-hi res a dintre, a veure si ens espavilem…

  Enric Llagostera i Fajeda

 3. CAMPIONS de LA FASE D’ASCENS a 2ª NACIONAL SENZILLAMENT APOTEOSIC !!!

  Aquest passat cap de setmana, vaig tenir la sort de poder viure una altre gesta del nostre club, forjada a base d’esforç, de compromís, de voluntat, de tensió, d’entrega, d’implicació, de suport, de nervis, de resolució, de complicitat, de respecte, de il·lusió, de lluita aferrissada, d’emoció indescriptible, i per sobre de tot de companyerisme. Es així com s’assoleixen les grans fites, només així i solament així quedarà inesborrable en el nostre record, haver assolit l’objectiu marcat, només d’aquesta manera, per molts anys que passin, rememorarem aquest dia com un dels dies més especials de la nostra trajectòria en el CTT OLOT i ens sentirem orgullosos, d’haver aportat el nostre granet de sorra per fer realitat un somni i a la vegada, escriure una nova pàgina d’or, amb lletres majúscules, en el cada vegada, més extens i ric historial del nostre club.

  Gràcies, gràcies, gràcies amb en Tor, l’Aniol, en Jordi Massaló, en Dani, en Marc, l’Oscar, en Terri, en Jordi Homs, l’Esteve, en Xevi, la Curi, la Laura, la Pieri, l’Anna Belsa, l’Anna Verdaguer… i a tots els que des de la distància, han recolzat als nostres jugadors, donant – lis les forces suficients per assolir aquest meravellós èxit esportiu

  Felicitats a tots de tot cor !!!

Feu un comentari