Campionat Territorial Individual. Arnau Roca i Enric Llagostera campions de les seves categories

Els jugadors del CTT Olot, Arnau Roca i Enric Llagostera, van pujar a l’esglaó més alt del podi en els Campionats Territorials Individuals jugats a Bàscara, aconseguint així imposar-se en la categoria dels més menuts i en la de veterans.

Malgrat que els dos sortien amb serioses aspiracions d’aconseguir el Campionat, això mai et garanteix l’èxit, i cal estar ben atent i jugar amb el màxim rigor per fer bons els pronòstics. En els dos casos, el camí per aconseguir-ho va ser diferent. En el cas dels veterans es va jugar en un sol grup amb l’enfrontament de tots contra tots, i el representant del CTT Olot, va arribar al final de la competició sense haver conegut la derrota, el que demostrà clarament que n’era el guanyador.
En el cas dels benjamins, l’Arnau després de jugar la fase de grups, es va classificar pel quadre final, i va anar passant les diferents eliminatòries, fins entrar a la final, on es va imposar al jugador del TT Tramuntana, Sergi Grau, en una final molt vistosa i ben jugada per ambdós jugadors. Cal fer especial esment a l’enfrontament amb el seu company de club Oriol Puigmal, que va resultar molt competit.

El tercer podi aconseguit pel CTT Olot, va ser el tercer lloc en la categoria sènior “A”, després que JM Gomez perdés per un ajustat 3-2 la semifinal davant Ribas del CTT Torroella, que en va ser el guanyador. En aquesta categoria també hi varen competir Marc Costa i Dani Pons. Aquest últim, després de passar al quadre final, va caure inesperadament en la primera eliminatòria.
En categoria sènior “B”, la representació olotina, va quedar en mans de Albert Cicrés, que va realitzar un bon campionat, tot i debutar en aquesta competició, i Emili Bonfill que va caure a quarts de final, tot i que les expectatives eren de fer podi.

En les categories infantil i aleví, els representants del CTTO hi tenien esperances d’arribar lluny, però els nervis en alguna ocasió i l’encert dels contrincants en algun altre, van fer que es quedessin pel camí. Sabater, Llop i Serratosa en infantils van passar la fase de grups, i van caure en el quadre final. Sabater va passar una ronda més que els seus companys i quedà eliminat a quarts. Xavier Rubió i Alex Nogué en alevins van realitzar un bon campionat, però no els va permetre aconseguir podi.

Altres jugadors que es varen desplaçar a jugar els territorials, varen ser Nil Belsa, Ferran Buixeda i Sam Juvanteny en juvenils, Angel Heras, Marta Soy, Marc Vila, Bernat Ribó i Eric Yeste en infantils, essent el CTT Olot un dels que més representació hi va tenir.

Feu un comentari