Ha començat la Lliga de Veterans

La Territorial Gironina ha tingut la iniciativa aquest any, d’organitzar una lliga de veterans i la resposta dels clubs ha estat una bona participació. El CTT Olot és un dels vuit equips participants, distribuïts en dos grups de quatre amb enfrontaments a doble volta, i una fase final.

Després de jugades les tres primeres jornades, i per tant finalitzada la primera volta, l’equip olotí format per Enric Llagostera i Emili Bonfill, presenta un balanç de dos victòries i una derrota. Les victòries s’han aconseguit a casa davant el TT Palafrugell per 3-0, on el partit més igualat va ser el doble, on els olotins es van imposar per 3-2, i contra el CTT Vilablareix per el mateix resultat. El desplaçament a Figueres, va comportar la derrota davant el TT Tramuntana per 3-1. El punt del conjunt olotí el va aconseguir Enric Llagostera. Aquest proper cap de setmana, amb el partit de la segona volta davant els empordanesos, es pot dirimir la primera plaça del grup.

EQUIPS DE BASE

Els últims partits jugats pels diferents equips de base en competició provincial, varen portar els següents resultats:

En Lliga d’ Edats Provincial grup Elit, el CTT Olot “A” va ser derrotat per un ajustat 3-2 pel CTT Bàscara. Per l’ Olot: Nil Belsa (1) i Ferran Buixeda (1).

L’equip del Olot “B” en la mateixa competició, va tenir doble enfrontament. Davant el FD Cassanenc fort correctiu per 5-0, però davant el CTT Bàscara, es va aconseguir una agònica victòria per 3-2. Per l’ Olot: Xavier Rubió (1’5) i Bernat Ribó (1’5).

En el grup Promeses, el CTT Olot va perdre davant el CTT Bàscara, per 4-1, resultat exagerat vist el rendiment dels jugadors olotins. Per l’ Olot: Alex Nogué (1) i Oriol Puigmal.

L’ EQUIP ALEVI JUGA LES PREVIES DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

L’ equip format per Gerard Planella, Alex Nogué i Arnau Roca, va estar jugant la fase prèvia dels Campionats de Catalunya a Barcelona. Enquadrats en un grup de 3 equips on es classificava el primer, els olotins van demostrar la seva excel·lent progressió, però no va ser suficient, per aconseguir la classificació. Resultats: CN Mataró, 3 – CTTO, 1 ; CN Tarraco, 3 – CTTO, 0.

1 comentari a “Ha començat la Lliga de Veterans”

Feu un comentari