Històric !! El CTT Olot amb dos equips a lligues nacionals (editat)

El Club Tenis Taula Olot campió de la fase d’ascens a Segona Nacional i la propera temporada tindrà dos equips a categoria estatal per primera vegada en la seva història.

Aquest cap de setmana pasat a les instal·lacions de la FCTT a Barcelona, es va jugar la fase definitiva per l’ascens a Segona Nacional. Hi participaven 6 equips, CP Horta TT, CTT Olot, CTT Olesa, CTT Barcino, ATT Premià i CTT Borges, dels quals 4 aconseguirien l’ascens i es tenien en compte els resultats de la fase anterior, per tant tres equips sortien amb una victòria, i per tant amb un cert avantatge. Però en la jornada de dissabte al matí això ja va deixar de ser avantate, donat que els tres equips que havien ocupat la segona posició, s’imposaven als classificats en primera i s’igualaven tots sis equips a una victòria.

CTT Olot, 2 – CTT Borges, 4

Primer partit i derrota dels olotins, davant un rival que es va mostrar temible tot i ser el segon classificat de la fase jugada a terres lleidetanes. Malgrat tot l’Olot va mantenir les seves opcions fins al final. Per l’Olot: Masaló (1’5), Sellas i Tor (0’5).

Ja en jornada de dissabte tarda, es feia imprescindible la victòria per tal de tenir opcions, i el rival era el Horta, campió de la fase barcelonina.

CTT Olot, 4 – CP Horta TT, 2

Amb un favorable 2-1 pels olotins s’arrivaba al partit de dobles, i al guanyar-lo es posava el partit molt de cara. Malgrat tot, el següent enfrontament va ser pel rival que situava un perillòs 3-2 al marcador. Però l’Olot no va donar opcions i es va emportar una important victòria. Per l’Olot: Masaló (1’5), Tor (2’5) i Sellas.

S’arrivaba a la jornada del diumenge amb tots els equips empatats, amb dos victòries i una derrota, i per tant amb una extrema igualtat. La jornada del dissabte ja havia estat d’una emoció i intensitat extrema en tots els enfrontaments, amb partits que es van allargar més de tres hores.

CTT Olot, 3 – CTT Olesa, 4

La tensió al llarg del partit va anar en augment, i cada punt era jugat amb una intensitat màxima. Després d’avançar-se 2-1 al marcador, es perdia el doble, significant l’empat a dos. Malgrat posar-se novament per davant amb un 3-2, no es va poder rematar l’encontre, perdent per 4-3 i comprometent seriosament les possibilitats d’ascens. Per l’Olot: Masaló (2), Tor i Pons(1).

Després d’aquesta jornada de matí, el ATT Premià TT, curiosament l’equip que havia estat segon en el grup de classificació i al que el CTT Olot havia guanyat, era l’únic equip amb tres victòries i per tant amb l’ascens ja aconseguit. Els altres equips afrontaven la decisiva jornada de diumenge tarda empatats amb 2 victòries i 2 derrotes.

CTT Olot, 4 – CTT Barcino, 3

D’infart !! Tan sols es pot definir aquest encontre d’aquesta manera. Els partis varen èsser llargs, intensos, difícils i molt competits. Amb empat a 2 després del doble, quedaven tres individuals per intentar guanyar. L’Olot s’avançà 3-2, però en la primera ocasió no es va aconseguir rematar l’encontre. Abans de començar el darrer enfrontament, i ja amb la resta de partits acabats i per tant amb els resultats a la mà, la qüestió era que si es guanyava l’Olot era campió, però si es perdia, la posició final era la cinquena i per tant fora de l’ascens, el que demostra l’ extraordinària igualtat i emoció. Victòria de Dani Pons per 3-1 amb 13-11 al quart set i a partir d’aquí, crits, salts, abraçades i emoció desfermada en tots el components de l’expedició olotina. Per l’Olot: Tor (2), Costa i Pons (2).

Moltes felicitats al CTT Olot per aquesta fita històrica i molt especialment a tots els jugadors que han disputat les tres maratonianes fases d’ascens. Aquest grup ha demostrat al llarg d’aquests tres caps de setmana que estan preparats i que poden jugar a aquesta categoria. Molta sort per la propera temporada, on les noves instal·lacions del Pavelló Municipal gaudiran de competició estatal cada cap de setmana.

Galeria de Fotos

5 comentaris a “Històric !! El CTT Olot amb dos equips a lligues nacionals (editat)”

 1. A lo millor l’emoció encara latent no hem deixa ser suficientment reflexiu, però que important és el que hem fet enguany. Aconseguir el títol de primera Provincial i assolir dos ascensos a categories estatals, no està a l’abast de tothom, només ho aconsegueixen aquells que en cap moment baixen el cap, aquells que sabent que a lo millor no tindran un gran protagonisme … entrenen com uns condemnats tota la setmana, aquells que estan allà tot un cap de setmana donant suport a l’equip. En definitiva només està a l’abast d’un gran club, on el que més importa són les persones. Moltes felicitats a tots els que aquí us hi sentiu reflectits !!!!!!!!!

 2. CAMPIONS DE PRIMERA PROVINCIAL, CAMPIONS DE SEGONA NAC. I ASCENS A PRIMERA NAC., I CAMPIONS DE TERCERA NACIONAL (fase d’ascens a SDM)!!!! TOMA, TOMA I TOMA!!!

  Com un bon dia diguè el millor president del millor equip de la història del futbol, estem TRI-tranquils, TRI-contents i TRI-treballadors!!!

  Moltes felicitats a tots els que aquest passat cap de setmana vareu aconseguir el més difícil, sincerament jo ja donava el partit contra CT Barcino per perdut i qui no sense Masaló i veient els resultats que s’havien donat pel matí?

  Pero una vegada més va apareixer el GRAN, GRANDÍSSSIM, IMPRESSIONANT TER-MI-NA-“TOR” que es veu que al molt ca…. li mola això de donar emoció a la cosa (com a l’any passat a Esparreguera) i el GRANDÍSSIM, IMPRESONANTÍSSIM I EXCEL·LENTÍSSIM DANI PONS davant del qual només podem dir que “chapeau” i treuer’ens el barret i el que faci falta.

  Qui ho diria, desprès de tants anys, que aquest bon home es re-descobriria en una Fase d’ Ascens a Segona Nac. fent 2 points en el partit decisiu per a assolir l’ascens. Me’n alegro moltíssim per tots però sobretot per en Dani perquè és una gran persona, un gran company, un gran treballador i algú 100% transparent. ARA JA ÉS TAMBÉ UN GRAN JUGADOR!!!

  A seguir treballant i que la màquina no s’aturi: propera estació; Camp. Territorials per Equips i Dobles, dies 12 i 13 de Juny. Lloc: Esperem que a casa (Torroella, jeje).

  MOLTES FELICITATS A TOTS; MASALÓ (MVP), TER-MI-NA-“TOR”, MARKOV, DANI (MVP, MVP, MVP), “TERRI”-MI-NA-TOR (pel seu suport a l’equip) ANIOL (per ser el que més menja i potser el que més ….., jejejejej – és broma makina -) , ENRIC, ANNA, JORDI, ESTEVE, XAVI,…

  i com un bon dia diguè el millor president del millor equip de l’història del futbol:

  “QUE N’APRENGUIN!!!” jejejejejejejejejjejejejejejejejeje (però que ningú s’emprenyi ehh…)

  Josep Maria

 3. CAMPIONS de LA FASE D’ASCENS a 2ª NACIONAL SENZILLAMENT APOTEOSIC !!!

  Aquest passat cap de setmana, vaig tenir la sort de poder viure una altre gesta del nostre club, forjada a base d’esforç, de compromís, de voluntat, de tensió, d’entrega, d’implicació, de suport, de nervis, de resolució, de complicitat, de respecte, de il·lusió, de lluita aferrissada, d’emoció indescriptible, i per sobre de tot de companyerisme. Es així com s’assoleixen les grans fites, només així i solament així quedarà inesborrable en el nostre record, haver assolit l’objectiu marcat, només d’aquesta manera, per molts anys que passin, rememorarem aquest dia com un dels dies més especials de la nostra trajectòria en el CTT OLOT i ens sentirem orgullosos, d’haver aportat el nostre granet de sorra per fer realitat un somni i a la vegada, escriure una nova pàgina d’or, amb lletres majúscules, en el cada vegada, més extens i ric historial del nostre club.

  Gràcies, gràcies, gràcies amb en Tor, l’Aniol, en Jordi Massaló, en Dani, en Marc, l’Oscar, en Terri, en Jordi Homs, l’Esteve, en Xevi, la Curi, la Laura, la Pieri, l’Anna Belsa, l’Anna Verdaguer… i a tots els que des de la distància, han recolzat als nostres jugadors, donant – lis les forces suficients per assolir aquest meravellós èxit esportiu

  Felicitats a tots de tot cor !!!

 4. Doncs porto tot el dia amb agulletes a tot el cos, però també flipant en colors de tot el cap de setmana.

  Quan en Tor em va dir, abans de jugar el partit decisiu, que si guanyavem quedavem primers i si perdiem no pujavem a 2a perquè quedavem 5ens, la veritat és que li vaig dir, tranquil, que jo jugaré igual. Per dins, però em vaig cagar una mica… En sortir a la taula, vaig intentar escalfar fent top-spins forts per deixar-me anar. No vaig jugar tan bé com al matí contra aquell noi… Martín es deia? Però en vam fer prou per guanyar, tot i que el cansanci era evident…

  En resum, que estic molt content haver servit d’alguna cosa al club. Crec, també, que cal destacar la presència de l’Oscar, que ens va ajudar molt amb els seus coneixements de tennis taula i la seva habilitat per tractar a gent que està en moments de molta tensió.

  Doncs res, gràcies a tots i recordem que estem al principi i que ens queda moooooolta feina d’ara endavant!

  Fins ara.

  PD: Aquests últims comentaris, els mouré a l’entrada de la crònica d’aquesta setmana.

Feu un comentari