Campionats de Catalunya alevins i Torneig de Sant Quirze

La participació a aquests dos esdeveniments ha marcat el passat cap de setmana del CTT Olot.

Els joves palistes alevins, Xavier Rubió, Gerard Planella, Alex Nogué i el benjamí Arnau Roca, tenien asegurada la seva participació als Campionats de Catalunya Aleví en la modalitat de dobles i individuals, al estar entre els 40 millor per ranking. En la modalitat d’equips no havien passat les prèvies.

Malgrat que la seva participació va ser efímera, al quedar eliminats en la primera eliminatòria, es va poder copsar per una banda, la millora que van experimentant en el seu joc, i per altra que els vuit/deu millors del rànquing, ens queden lluny. Això ens ha d’encoratjar a seguir treballant de valent, i creiem que estem en la bona línea. De la mà de l’entrenador Oscar Gallego, estem convençuts que ho aconseguiran, sempre i quan els jugadors hi posin l’esforç i dedicació necesàries.

En quan al cada vegada més prestigiòs torneig de Sant Quirze, la representació olotina va quedar a mans dels jugadors sèniors Jordi Tor, Jordi Masaló i Jordi Terricabras. El primer va quedar eliminat a quarts de final, i els altres dos van arrivar a semis. Qui en va ser el guanyador, Jordi Carceller del Vic TT, va eliminar a semis a Masaló i va guanyar a Terricabras a la final per un ajustat 3-2. Per tant, de nou el pavelló del CTT Olot va quedar en bon lloc.

Aquest proper cap de setmana, Campionats Territorials a Torroella de Montgrí, en la modalitat de dobles i equips, i els infantils Adrià Llop i Adrià Sabater, i el benjamí Oriol Puigmal, ens representaran a la final del Torneig Horitzó de la Federació Catalana. A tots plegats, molta sort.

Feu un comentari