Campionats de Catalunya Infantils i Sub-21

El CTT Olot ha organitzat aquest passat cap de setmana els Campionats de Catalunya de les categories Infantil i Sub-21, en les modalitats d’equips, individuals i dobles.

El club olotí hi va estar representat pels equips sub-21, amb Joan Toledo, David Colomer i Aniol Sellas, i l’infantil amb Adrià Llop, Adrià Sabater i Alex Serratosa. Cal dir que en aquest competició hi participen els vuit millors equips de Catalunya, i per tant el estar-hi ja és un premi, donat que molts altres en queden fora. Els més grans varen aconseguir un sisè lloc final i els infantils es classificaren vuitens.

En individuals i dobles, la participació és segons ranquing català, i la representació olotina va quedar limitada a la parella Colomer-Sellas, en dobles i als tres sub-21 en individuals. No va haver-hi sort, en individuals varen quedar eliminats a 1/16 i en dobles a 1/8. Val a dir que la qualitat de tennis taula de que varem gaudir va ser gran, amb molts jugadors que participen amb els seus clubs a Lligues Estatals, i en l’apartat de individuals sub-21 masculí, l’enfrontament va ser entre Joan Moregó, que ha estat jugant aquesta temporada a Divisió d’Honor, i que amb el seu club el CTT Calella, han aconseguit l’ascens a Superdivisió, i Ferran Brugada, jugador dels Falcons de Superdivisió, que es va emportar la victòria. En sub-21 femení victòria de Nadina Riera del Vic TT, amb amplia experiència en competicions internacionals i Claudia Cejas, jugadora de Superdivisió.

En categoria infantil, el CN Mataró en nois i el Ripollet en noies, en varen ser els campions.

La Federació Catalana de Tennis Taula va felicitar el club olotí per la seva organització.

Feu un comentari