Digne colofó a la temporada dels Seniors: Campions territorials per equips seniors i veterans

L’equip sènior “A” del CTT Olot i el de veterans aconsegueixen el Campionat Territorial per Equips, finalitzant d’ aquesta manera una brillant temporada, on recordem, s’han aconseguit els ascensos a Primera i Segona Nacional i el títol de Lliga de Primera Provincial.

I els alevins sots-campions per equips i en dobles

En la categoria aleví l’ equip del CTT Olot aconsegueix un brillant segon lloc, en una final molt ajustada.

Aquest passat cap de setmana a Torroella de Montgrí es van celebrar els Campionats Territorials de dobles i per equips, en una maratoniana jornada de dissabte.

En veterans l’equip olotí no va tenir rival i Enric Llagostera i Emili Bonfill van pujar al caixó més alt del podi, sense conèixer la derrota, afegint un títol més al seu dilatat palmarès en aquesta categoria.
En sèniors l’Olot hi presentava dos equips, que bé podien arribar a jugar-se la final, donat que estaven en diferents parts del quadre. L’ equip format per Terricabras, Tor, Pons i Costa, va caure a semifinals davant el FD Cassanenc, i aconseguia un meritori tercer lloc. A la finals els de la Selva, van caure derrotats per l’equip composat per Oscar Gallego, J.M. Gómez i Aniol Sellas, i d’aquesta manera, aconseguien un nou títol per l’Olot, posant un digne punt i final a aquesta temporada plena d’èxits esportius, que recordarem molt temps.
En categoria aleví la parella Xavier Rubió i Arnau Roca –en edat benjamí- aconseguien un meritori segon lloc, desenvolupant un molt bon joc, especialment a la final, que es va escapar per ben poc. Igualment es va fer amb el segon lloc en la competició de dobles.

D’aquests Campionats també cal destacar el tercer lloc en dobles sèniors de la parella Costa-Gomez i de Terricabras-Tor, que no van poder revalidar el triomf aconseguit l’any anterior.

També van prendre part en aquesta competició, Joan Toledo formant parella amb Dani Pons, Ferran Buixeda, Angel Heras i Sam Juvanteny en sèniors “B”, Alex Serratosa, Bernat Ribó, Marta Soy i Eric Yeste en infantils.

En aquesta jornada també es varen fer entrega dels trofeus de les Lligues Territorials. Per acabar dir que aquest diumenge, el CTT Olot portarà a terme el tancament de la temporada, celebrant la reunió anual i un dinar.

EL CTT OLOT PRESENT A LES FINALS DEL HORITZÓ CATALÀ

El jugador benjamí Oriol Puigmal i els infantils Adrià Llop i Adrià Sabater, van disputar a Barcelona les finals del Horitzó Català, on s’hi apleguen els millors 10 jugadors de la competició. Els tres van jugar a un bon nivell, i van deixar constància d’una millora en el seu joc, però no van poder accedir a les semifinals, després de la fase de grups.

Feu un comentari