El Club Tennis Taula Olot tanca tres importants acords de col·laboració

El club olotí ha tancat darrerament tres importants acords, per tal d’afrontar els reptes de les properes temporades, on recordem, tindrà dos equips en categories estatals, i una base que comença a donar fruits. Els tres acords s’han signat per a les tres properes temporades, i enforteixen la vessant esportiva i l’econòmica del club.

OSCAR GALLEGO LLIGAT PER LES TRES PROPERES TEMPORADES

Després de signar un primer contracte per una sola temporada, a la qual es van anar posant les bases d’acords futurs, l’ entrenador Oscar Gallego, que a més juga com a base al primer equip olotí, ha signat per les tres properes temporades, en un fet únic desde l’existència del club olotí. L’entitat local ha estat felicitada per diferents estaments del tennis taula, donat que Gallego està considerat un dels millors entrenadors de base del país, i això garanteix un bon treball amb la pedrera. A més la seva aportació com a jugador va ser bàsica per tal d’assolir l’ascens a Primera Estatal. Gallego representa rigor, treball, dedicació, organització i previsió, i valora molt uns valors que el club imposa a tots els seus jugadors, com son l’esforç, el respecte als companys i als rivals.
(A les fotos, el moment de signar el contracte i l’encaixada de mans amb el President de l’entitat Enric Llagostera)

ACORD D’SPONSORITZACIÓ DEL PRIMER EQUIP PER PART DE RESTAURANT LES PEDRETES I RESTAURANT SIX

Important acord assolit amb els dos establiments de restauració olotins, regentats per la familia Demonjó, pel qual esponsoritzarant l’equip de Primera Estatal, les tres properes temporades, amb situacions ventatjoses per ambdues parts. L’equip lluirà els logos del dos restaurants i en farà difusió arreu on juguin i als equips i afició que visitin les nostres contrades.

(A les fotos el Sr.Joan Demonjó amb part de la Junta Directiva del CTT Olot davant l’establiment Restaurant Les Pedretes i en la signatura de l’acord amb el President de l’entitat Enric Llagostera)

L’ SPONSOR PRINCIPAL DEL CTT OLOT SERÀ D.M.V. SPORTS MADISON

L’empresa DMV Sports Madison, una de les principals suministradores de material esportiu per a la pràctica del tennis taula a tot l’estat, patrocinarà el CTT Olot les tres properes temporades. El representant de l’empresa Sr.Víctor Argemí i l’entitat olotina van arrivar a un acord, que permetrà al club de la nostra ciutat gaudir de material de primera qualitat en les seves equipacions i en tot el material esportiu per a entrenaments i competició. Els equips del CTT Olot lluiràn el logotip de l’empresa esportiva i en faran resó allà on participin en les diferents competicions d’àmbit català i estatal. Ambdues parts valoraven molt positivament l’acord assolit.
(Logotip de l’empresa que lluirà el CTT Olot).

Feu un comentari