Els benjamins al Campionat d’Espanya a Avilés

Oscar, Arnau i OriolL’equip composat per Oriol Puigmal i Arnau Roca, acompanyats per l’ entrenador Oscar Gallego, es van desplaçar a la ciutat d’ Avilés del 26 al 29 de juny, per tal de jugar els Campionats d’Espanya de la seva categoria.

Era la seva primera experiència en uns Campionats d’Espanya, i d’entrada això imposa. Però al llarg de la competició els joves jugadors olotins van desenvolupar el seu bon joc i van demostrar que l’esdeveniment no els hi anava gran.

Per equips la competició estava estructurada en grups de cinc, on els dos primers es clasificaven per una segona fase de grups. El primer enfrontament davant el Cidade de Narón gallec, en que es va perdre per un ajustat 3-2, va marcar la competició en aquesta modalitat, donat que el següent enfrontament era davant l’equip més fort del grup, el Dos de Mayo (Madrid) que es va imposar per un clar 3-0 als nostres representants. De totes maneres en el darrer enfrontament, van poder imposar-se per 3-1 al Avilés “B” i d’aquesta manera no van marxar de buit.

L’endemà era el torn de la competició individual, on els jugadors hi participaven en grups de cinc, classificant-se els tres primers. Oriol Puigmal amb una victòria i tres derrotes no accedia a la següent fase, i Arnau Roca amb dos i dos hi entrava com a tercer classificat. Ja en el quadre aconseguia vèncer el seu primer oponent Carlos Sanchez de Canarias per 3-1, i ja en l’eliminatòria de 1/16 va perdre davant el jugador d’Aragó Pablo Cester per 3-0.

Quedava la competició de dobles, on en la primera eliminatòria davant una parella gallega, quedaven eliminats perdent per 3-0.

L’entrenador Oscar Gallego feia una bona valoració de la participació en els Campionats, on es pot anar copsant els nivells existents en el panorama estatal, i va emplaçar als joves jugadors a continuar esforçant-se en els entrenaments per tal d’anar millorant.

Feu un comentari