Els benjamins, protagonistes en aquest final de temporada

Els benjamins Oriol Puigmal i Arnau Roca, varen disputar els pasats dies 19 i 20 de juny els Campinats de Catalunya Benjamins, i actualment es troben disputant els d’ Espanya a Avilés.

En els de Catalunya jugats a Igualada, els més petits del club van tenir una actuació destacada. Malgrat que es varen escapar els podis, l’entrenador Oscar Gallego en va fer una lectura molt positiva, tan pel joc desplagat, com per l’actitud, i en va destacar l’adeqüada evolució en aquest esport que precisa d’una bona tècnica, fortalesa mental i una gran capacitat física.

Per equips, els jugadors olotins van estar en un grup de quatre. Es va guanyar a Falcons de Sabadell i al Ripollet “B”, però no es va poder amb el Ateneu, que va quedar primer de grup i es va clasificar pel quadre final.

En la competició individual, estaven en grups de 3 jugadors. Arnau Roca va pasar al quadre final com a primer de grup, al vèncer als seus dos oponents. Oriol Puigmal, amb un balanç de una victòria i una derrota, es va classificar com a segon, cosa que el va obligar a jugar una prèvia del quadre final, on va quedar eliminat. El seu company, Arnau Roca va pasar els 1/8 de final, però es va quedar a la següent eliminatòria de 1 / 4, al perdre per un ajustat 3-2.

Ja en dobles, la parella olotina van pasar còmodament els 1/8 i a quarts de final van perdre per 3-2 i fins i tot van disposar d’una pilota de partit. Quina llàstima !! perquè aixó els portava a aconseguir podi.

ASSEMBLEA  I  DINAR DE CLOENDA DE LA TEMPORADA

El diumenge vint, i coincidint amb la inauguració dels Pavellons i per tant de la desitjada sala per a la pràctica del tennis taula, es va portar a terme l’Assemblea anual i un dinar de cloenda, en un restaurant de la ciutat. Una vegada acabat, la totalitat dels assistents es van desplaçar a veure les noves instal·lacions del club, en el Pavelló de la pollancreda, on, recordem, aquesta propera temporda podrem gaudir dels partits de dos equips a categories estatals.

Feu un comentari