El C.T.T. Olot es posa en marxa per la temporada 2010-2011

La temporada 2010-2011 està marcada per dos fets importants, per una banda, la participació de dos equips sèniors a categoria Estatal i per l’altre per l’estrena de les noves instal·lacions del Pavelló de la Pollancreda. Desde el passat dia 16 d’agost els jugadors sèniros de l’entitat, ja es troben exercitant-se a la nova sala, per tal de poder-se habituar el més ràpidament possible. Els canvis son importants en dos aspectes fonamentals per aquest esport, el terra i la il·luminació. En l’apartat del terra, podem remarcar que la satisfacció dels jugadors ha estat total, malgrat que exigeix una millor mobilitat, i aquells jugadors en que aquest aspecte del joc no és el seu fort hi patiran més i la seva adaptació serà més lenta.

L’altre aspecte que és radicalment diferent de l’anterior sala de joc, és el sistema de il·luminació. La potència de lux segons normativa de la RFETM està totalment garantida, per tal de portar-hi a terme encontre de Primera Nacional i categories superiors, però la llum és molt diferent en color i dispersió, que l’anterior. Aquí malgrat que les primeres opinions dels jugadors han estat positives, caldrà una adaptació més lenta. Els dubtes estan especialment en el moment de efectuar el servei. Per últim hi ha l’aspecte de la climatització, en que s’ha de cuidar especialment que la circulació del aire no modifiqui la trajectòria de la pilota en cap moment del joc. En aquest aspecte no hi ha hagut queixes per part dels profesionals del club.
El proper dia 30 s’iniciaran els entrenaments per tots els equips de base, i tothom està molt ilusionat per utilitzar les noves instal·lacions.

I PRIMERA COMPETICIÓ … TORNEIG DE FESTA MAJOR A TORROELLA

El passat dissabte 21 i com a continuació del pla de treball de pretemporada, tres jugadors de l’entitat, Josep M.Gomez, Aniol Sellas i Oscar Gallego, es van desplaçar a Torroella de Montgrí per tal de participar en aquest prestigiòs torneig d’estiu, on cada any es concentren més i millors jugadors. Amb unes condicions extremes per a la pràctica d’aquest esport, per el calor, els tres jugadors es van classificar pel quadre final, després d’una dura fase de grups de cinc participants. Ja a 1/16 va quedar eliminat Aniol Sellas. Els seus dos companys es van creuar a quarts de final i Gallego es va imposar a Gomez per 3-1, però va caure derrotat a semis. Bona impressió en el joc desplegat pels tres jugadors en aquesta primera presa de contacte amb la competició, i molt bon to físic per ser a principis de temporada.

I ELS MÉS PETITS A LES ESTADES DE TECNIFICACIÓ DE LA FCTT

Quatre jugadors estan concentrats durant aquesta setmana a Bàscara, participant en les estades de tecnificació de la FCTT, i preparant la seva participació al Open Aleví-Benjamí de Cassà de la Selva el proper dia 28. Els quatre jugadors son els alevins Xavier Rubió i Alex Nogué i els benjamins Oriol Puigmal i Arnau Roca.

Feu un comentari