Més integració amb Facebook

A partir d’avui, tothom qui tingui un compte al Facebook i sigui seguidor (o no) del Club Tennis Taula Olot podrà fer el típic m’agrada a cada una de les entrades del bloc i a més posar-hi un comentari. És necessari, lògicament, tenir un compte a Facebook. Si llegiu més, podreu veure un vídeo sobre el funcionament.

Què s’aconsegueix amb això?

Doncs donar a conèixer el club i les seves activitats.
Cada cop que algú farà clic al “m’agrada” i escrigui un comentari a mode de titular, al seu mur del Facebook apareixerà el titular i un enllaç cap a l’entrada del bloc. Totes les amistats podràn veure aquest enllaç cap a la nostra web. D’aquesta manera contribuïm a promoure una mica més el nostre esport

Així que si us agrada, feu clic! I no us oblideu de deixar els vostres comentaris al bloc…

Feu un comentari