Reconeixements a La Comarca a la Nit del Tennis Taula Català i èxit del clínic d’Oscar Gallego

El passat divendres 16 de juliol, va tenir lloc en el marc imcomparable del Museu Olímpic de l’Esport de Barcelona, la Nit del Tennis Taula Català, que enguany commemorava el 75è Aniversari de la Federació Catalana de Tennis Taula, precursora del tennis taula arreu de l’Estat. En el transcurs de la vetllada, es va fer distinció al Ajuntament de la nostra ciutat, pel recolzament en els diferents Campionats cel·lebrats a casa nostra, així com a l’ajuda i promoció del nostre esport, amb les noves instal·lacions al nou pavelló de la pollancreda. El Consistori olotí hi va estar representat pel regidor d’Esports Sr.Quim Monturiol. Igualment, el Setmanari La Comarca va rebre també una distinció pel suport i difusió que fan del tennis taula, i en aquest cas el representant del setmanari, fou el seu redactor d’esports Sr.Oscar Cabana.

EL C.T.T. OLOT UNIC CLUB DE CATALUNYA AMB DOBLE ASCENS A CATEGORIA ESTATAL

En la mateixa vetllada, la FCTT distingeix a tots els clubs catalans i jugadors, que en la pasada temporada han assolit èxits esportius rellevants, i el CTT Olot va èsser l’únic club català amb doble ascens a categoria estatal, i per aquest motiu va rebre diverses felicitacions, entre elles les de la Secretària General de l’Esport Sra.Anna Pruna i el màxim executiu de la IFTT (Federació Internacional de Tennis Taula) el català Sr.Jordi Serra. Els encarregats de rebre les distincions van ser el jugador Aniol Sellas i el directiu Xavier Sellas.

Abans de pasar al sopar commemoratiu de l’esdeveniment, es va presentar un llibre que recull l’ història de la FCTT al llarg d’aquests setanta-cinc anys.

ÈXIT DEL CLÍNIC D’ESTIU D’OSCAR GALLEGO

Un bon grup de jugadors de base del club, van participar al Clínic d’Estiu impartit per l’entrenador del club Oscar Gallego. Al llarg d’una setmana, els diferents jugadors varen poder millorar i pulir, diferents aspectes del tennis taula. La bona predisposició dels jugadors a treballar de valent van fer que les diferents jornades fosin del tot profitoses.

Feu un comentari